To je to što me zanima!

Ronaldo debitirao za Al-Nassr: Na terenu smije što god poželi

Nije mu trebalo dugo da pokaže svoju klasu, jednim je potezom srušio nemoćnog protivnika na travnjak, ali morat će se još malo strpjeti za prvijenac u novoj momčadi
Vidi originalni članak

Dugo nismo vidjeli ovakvog Cristiana Ronalda (37) na nogometnim travnjacima. Izgledao je sretno, zadovoljno i poletno. Pokušao je driblingom svladati protivničku momčad čim se za to pružila prilika, a njegov je Al-Nassr s 1-0 pobijedio Ettifaq.

Strijelac jedinog gola bio je Anderson Talisca u 31. minuti. Ronaldo je, po običaju, bio najviši u skoku na ubačaj, ali čak je i za njega ta lopta bila previsoka. Srećom za Al-Nassr, tamo je bio i Talisca, koji je zabio jedini gol na utakmici.

Podsjetimo, Ronaldo je postao najskuplji nogometaš na svijetu nakon što je potpisao s klubom iz Saudijske Arabije.

Al-Nassr u lovu je na novu titulu saudijskog prvaka, a trenutno su prvi u prvenstvu s bodom više u odnosu na drugoplasirani Al-Hilal.

Ronaldo je imao neke fantastične poteze na utakmici, ali vidi se da još uvijek hvata najbolju formu, tako je imao i neke nepotrebne izgubljene lopte, ali sigurno je pitanje vremena kada će ući u golgetersku formu.

Utakmicu je pratilo 22.862 gledatelja, a mnogi od njih su oduševljeno vikali "Siu!" svaki put kada je Ronaldo dotaknuo loptu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 23.01.2023.

    jaca je nasa druga zupanijska od te lige.dosada od lige i tih igraca i seik navijaca kojima je nogomet usputan.

  • m4tij4 22.01.2023.

    Pokazao klasu nad igračem koji stoji na petama te čeka da vidim što će Ronaldo napraviti. Ništa što Ronaldo tamo napravi nije relevantno.

  • šabani666 22.01.2023.

    kirbaj liga

Komentiraj...
Vidi sve komentare