To je to što me zanima!

Ronaldo, evo ti medalja. Čekaj, pa već imaš jednu? Onda ništa

Platini je umalo dao Ronaldu dvije medalje. Nije vidio da Portugalac već ima jednu. Sve je završilo uz smijeh. Alonso je isto došao po medalju, nije mu bilo do smijeha
Vidi originalni članak

Čovjek je zabio dva gola. Treba mu dati dvije medalje. Tako je svoju pogrešku opravdao predsjednik Uefe, Michel Platini. Madridski Real u Superkupu je protiv Seville (2-0) osvojio prvi trofej sezone. 

Cristiano Ronaldo zabio je dva gola, a kad je došao na dodjelu medalja umalo je dobio dvije medalje. Michel Platini već mu je stavio medalju oko vrata, a onda je primijetio da Portugalac već ima jednu. Sve je završilo uz smijeh i Ronaldov palac gore na malu zbunjenost predsjednika Uefe. 

Xabi Alonso ljut na Platinija

Xabi Alonso u "civilu" je gledao Real i Sevillu. Nakon susreta burno je proslavio prvi trofej ove sezone. Alonso nije mogao igrati finale Lige prvaka prošle sezone. 

Nakon osvajanja La Decime utrčao je u teren, a Uefa ga je zbog toga kaznila jednom utakmicom suspenzije. Alonso zato nije mogao igrati Superkup. Kad je došao po medalju od predsjednika Uefe, Michela Platinija, samo je nevoljko klimao glavom.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • KTBFFH ZG 13.08.2014.

    Pa zna se i zasto mu nije bilo do smijeha. Kad je Platimi u pitanju nikom ne bi trbalo biti do smijeha. Alonso veliki gospodin.

  • Frenkyy 13.08.2014.

    Izgleda da Platimi voli Cristiana, samo mu nemože nikako oprostit što nije u Barci!!! Dao bi mu i 5 medalja da je tamo!!!

  • Mthesecond_ It_s ok 13.08.2014.

    Ovo je bila namjerna provokacija sa strane Ronalda..To je očito..Uvijek mu malo tih priznanja pa je htio oteti medalju Alonsu..Ispod svakog nivoa,skandalozno...To si jedan Messi nikad nebi dopustio...Jedan je Messi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare