To je to što me zanima!

Očaj Cristiana Ronalda: Nova era bez njega nakon 9 godina

Cristiano Ronaldo četiri je sezone s Real Madridom osvajao Ligu prvaka. Ljetos je otišao u Juventus s planom da Talijanima napokon osigura europski trofej. Suprotno svim očekivanjima, prerano se oprostio
Vidi originalni članak

Prvi put nakon 2010. godine, Cristiana Ronalda nećemo gledati u polufinalu Lige prvaka. Zadnji put je ispao ranije još prije devet godina s Real Madridom.

Ljetos je došao u Italiju napokon odvesti  staru damu do trona u Europi, ali prerano je ispao. Nije uspio. Nije mogao sam protiv čudesnog Ajaxa.

JUVENTUS - AJAX 1-2 Senzacija u Torinu: Ajax slavio, Nizozemci su u polufinalu LP-a

SVE O KOPLJANICIMA Evo tko su Ajaxovi superklinci koji bi mogli pokoriti Europu...

Zabio je gol za vodstvo, ali nije bilo dovoljno. Podrška suigrača nije stizala, Juve je primio dva gola i ispao već u četvrtfinalu. 

Fotografije s utakmice svjedoče o Ronaldovom očaju. Nakon 1434 dana, veliki Portugalac je ispao iz Lige prvaka i već sada znamo, nakon ove sezone će sigurno opstati 'samo' na pet "uhatih" trofeja (četiri koje ima s Realom i jedan iz Manchester Uniteda).

Idi na 24sata

Komentari 83

  • kristijan066 17.04.2019.

    Ah ah nije ti Juve Real

  • Joker123 17.04.2019.

    Sve osvojia i opet mu je najteze, zato je u vrhu, osvojit ce sigurno sljedece godine

  • dirk_nowitzki89 17.04.2019.

    8 polufinala liga prvaka zaredon, tri osvojene zaredon, 4 osvojene u 5 godina...hbt kad citas to mislis da te neko zeza...al eto svemu dode kraj pa tako i ronaldovoj dominaciju. Iako ne sumnjan da ce se vratit. Tu njegovu glad niko nema. On je jedina svijetla tocka ove sezone u juventusu i siguran san da juve s kojim pojacanjem moze dogodine napravit svasta

Komentiraj...
Vidi sve komentare