To je to što me zanima!

Ronaldo hvali Mandžu, napokon čestitao Modriću: Zaslužio je...

Cristiano Ronaldo dao je veliki intervjuu Gazzetti dello Sport i u njemu je napokon čestitao Luki Modriću na Zlatnoj loptu, ali i dao upozorenje: "Vidjet ćemo hoće li i iduće godine biti bolji od mene!"
Vidi originalni članak

Cristianu Ronaldu svejedno je tko je osvojio Zlatnu loptu ako to nije on sam. Nakon deset godina hrvatski je velemajstor prekinuo Cristianovu i Messijevu dominaciju, ali činjenica da Ballon d'Or ako već nije u njegovim onda bar nije u Messijevim rukama, za Portugalca nema težinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cristiana Ronalda itekako žulja Lukina Zlatna lopta!

 

- Stvar je jednostavna: ja taj trofej želim svake godine i mislim da ga zaslužujem svake godine - objašnjava CR7 u velikom intervjuu Gazzetti dello Sport.

- Za tu Zlatnu loptu ja mukotrpno radim svaki dan. Ali ako ju i ne osvojim nije kraj svijeta. Poštujem i drukčiju odluku. Na terenu sam napravio sve da ju dobijem, brojke koje stoje iza mene ne lažu no nemojte misliti da sam zbog toga manje sretan. Imam predivnu obitelj, jednako takve prijatelje, igram u jednom od najboljih klubova svijeta i sigurno ne idem kući cmizdriti zato što mi nisu dodijelili Balon d'Or.

NE MOŽE BEZ MESSIJA Cristiano bacio rukavicu Leu: 'Ajde da te vidimo u Serie A!

I onda je ipak izustio ime... Najboljeg na svijetu.

- Jesam, razočaran sam no život ide dalje, a ja ću raditi još žešće. Dakle: čestitke Modriću. Zaslužio je! Ali vidjet ćemo hoće li i sljedeće godine biti bolji od mene - rekao je Ronaldo.

A dotaknuo se još jednog Hrvata - Marija Mandžukića. Na pitanje da usporedi dva kluba, Mandžukićev je primjer istaknuo kao razlog zbog kojeg je Juve bolji.

Juventus je po nečemu, tvrdi CR7, bolji i od Reala:

- Ovdje smo svi kao obitelj, a ima "nekih" mjesta na kojima se neki osjećaju važnijima od drugih. Tu, ako Dybala ili Mandžukić ne zabiju gol, svejedno su veseli i nasmijani, drago im je što je netko drugi dao gol, nisu sami sebi najvažniji.
 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Kapo 10.12.2018.

    Egomanijak!!

  • goran974 10.12.2018.

    Kao igrač (vještine) uz Messija najbolji ikada,stroj..kao igrač (osobnost) mislim kako se odnosi prema igračima je najveće govno koje je ikad igralo nogometa,taj vidi samo sebe..nema poštovanja prema prvom Modriću koji je započinjao milion akcija i dodavanja za te njegove uspjehe (golove,rekorde)..nije se imao obraza pojaviti tu da mu čestita ili bar riječima oda poštovanje..čuj vidimo se dogodine da vidimo tko će osvojit..dno dna veliki cr7..njemu nije drago niti će ikada biti drago kad mu suigrač postigne gol,žao mu je što nije on..a ne mješam ga u privatnom životu,ima dobru dušu i dao je mnoge novce u dobrotvorne svrhe itd..

  • 10.12.2018.

    Kakav god bio članak o ronaldu uvijek se radi o pljuvanju. Napadač i golman su najbitniji igrači. Nogomet je nažalost igra sa bodovima i koliko god si ti talentiran ako nemaš znanje da zabijes gol kao da te nema. Neka je Modrić osvojio nagradu iako mi se čini da je to više bila emocionalna nagrada na svjetskom prvenstvu a sada medijska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare