To je to što me zanima!

Ronaldo iz slobodnog udarca slomio ruku dječaku na tribini

Charlie Silverwood (11) s tribine je otišao sa slomljenim ručnim zglobom na dva mjesta. Posljedica je to bombe iz slobodnog udarca Portugalca Cristiana Ronalda
Vidi originalni članak

Prijatelji mi ne vjeruju da mi je baš Cristiano Ronaldo slomio ruku. Bilo je jako bolno, ali do posljednjeg trenutka nisam vidio loptu, rekao je nesretni navijač Bournemoutha.

Charlie Silverwood (11) gledao je utakmicu svog Bournemoutha i Reala iz prvog reda tribina iza gola. A dok je Cristiano Ronaldo na obaraču to može biti itekako opasno. Uvjerio se u to i Charlie. Cristiano je na samom početku utakmice izvodio slobodan udarac s tridesetak metara, lopta je prošla nekoliko centimetara od vratnice i završila na ruci krhkog dječaka.

- Išla mi je prema glavi, no ja sam se zaštitio rukom. Tata je sjedio pokraj mene, no uspio se sagnuti - otkrio je dječak.

Iako mu je zglob bio slomljen na dva mjesta, Charlie je utakmicu odgledao do kraja, pune 84 minute. A onda su ga nakon zadnjeg sučeva zvižduka odvezli u bolnicu na detaljan pregled. Ubrzo je ustanovljen dvostruki prijelom zgloba, operiran je te je dobio gips koji će nositi barem šest tjedana. Kao nagradu za hrabrost i pretrpljenu bol Madriđani su mu poklonili dres s potpisima svih igrača

Idi na 24sata

Komentari 110

  • zvonko 21 25.07.2013.

    ha ha ha stari je najjaci

  • buki322 24.07.2013.

    nabio djete u ruku slucajno

  • maki87_1 24.07.2013.

    malom se ostvario san, vjerojatno nikad ne bi dobio potpise svih igraca Reala, eto srece u nesreci, dobro da ga u glavu nije pogodio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare