To je to što me zanima!

Ronaldo izazvao Mandžukića pa žestoko proslavljao golove

Juventus je objavio video s jednog od posljednjih treninga na kojem se vidi kako je Ronaldo izazvao svoje suigrače u zabijanju golova. Portugalac je pobijedio, a onda to proslavio u svom stilu...
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo je na ljeto napravio senzacionalan transfer prelaskom iz Real Madrida u Juventus. Nakon dolaska u Torino, Portugalac je razvio odlične odnose s novim suigračima, a posebnu vezu ostvario je s Mandžukićem

Osim što imaju odličnu suradnju na utakmicama, Ronaldo i Mandžo su također u odličnim odnosima i na treninzima, a to se može zaključiti i iz posljednjeg videa kojeg je objavio torinski klub na svojim službenim stranicama. 

Svi već znaju kako je Ronaldo veliki natjecatelj pa je tako on na treningu izazvao svoje suigrače, konkretno Mandžukića i Cancela, u onome što mu najbolje leži. Naravno, riječ je o zabijanju golova. 

Nakon par serija udaraca, Cristiano je pobijedio, a svoju pobjedu, čak i na treningu proslavio je u svom stilu, karakterističnom pozom i povikom kao da je zabio odlučujući gol u nekoj važnoj utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • giovanni123 07.10.2018.

    kao i na svakom treningu, gdje nema konkurencije i zaj...nema ni tima

  • The_Man 07.10.2018.

    često gledam klipove sa juventusovih treninga i vidim da se mandžuki svi smiju redovito..

  • 06.10.2018.

    Ovaj derko-pe mi je toliko antipatican sa svojom bahatosti da mi se povraca. Nadam se da ce ga stavit na hladjenje na duze vrime zbog silovanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare