To je to što me zanima!

Ronaldo je gol za 2-0 zabio iz zaleđa, Bayern teško oštećen?

Tri gola pala su u regularnom dijelu utakmice između Reala i Bayerna. Španjolski mediji pišu kako je Ronaldo zabio iz zaleđa, a Bayern je teško oštećen za penal...
Vidi originalni članak

Real je u uzvratnoj utakmici Lige prvaka na Santiago Bernabeu poveo iz penala. Mađar Viktor Kassaipokazao je na bijelu točku nakon što je lopta pogodila Davida Alabu u ruku. Lijevi bočni Bayerna nikako nije mogao maknuti ruku i odluka je vrlo diskutabilna.

Drugi gol Reala također je vrlo dvojben. Kako piše Marca, Ronaldo je bio u nedozvoljenoj poziciji i gol nije trebao biti priznat. Drugi penal na utakmici, onaj za Bayern kad je Pepe srušio Gomeza, Viktor Kassai ispravno je dosudio.

No nije tu kraj dvojbenim odlukama na utakmici Reala i Bayerna. Bavarci su oštećeni kod situacije pred kraj prvog dijela. Robben je izveo slobodan udarac, a lopta je pogodila Pepea u ruku. Kassai je ostao nijem...

Idi na 24sata

Komentari 159

  • mata1 27.04.2012.

    bravo majstore..potez godine bog nek te cuva...

  • NamaKmonna 26.04.2012.

    Pozdrav svim Bajer..navijacima..cestitam!..na pobjedi i zasluzenom izbacivanju..smjesnog malog reala...finale je tu na njihovom stadionu...sve je lijepo osim protivnika....Barca je trebala biti u finalu i da to bude prava utakmica...i pravo finale....ovako ce to biti prosjecna utakmica sa superijornim Bajer..i ekipe Chel...koja je zalutala u finale..jer su oni antipropaganda fudbala i ekipa koju bi trebali izbaciti iz svih evrpskih takmicenja...jer kvare ugled fudbala i smanjuju interes za ovu nam igru....najvazniju nam sporednu stvar ...na planeti...navijacu za Bajer....i nadati se da ce umjesto žena koje su prestavljale Chel...u dvomecu protiv najbolje ekipe u univerzumu...izaci neki muskarci....koji imaju muda ....;-)))))))))))))

  • barca12212010 26.04.2012.

    cuo sam da ramos vidio nekog u barcin dres

Komentiraj...
Vidi sve komentare