To je to što me zanima!

Ronaldo je jedva izbjegao pusu tijekom meča s Nizozemskom

Zvijezda Portugala i španjolskog Real Madrida Cristiano Ronaldo već je naviknut na ushićene obožavateljice, ali kada ga je pokušao poljubiti obožavatelj, jadan se izgubio...
Vidi originalni članak

Zvijezda portugalske nogometne reprezentacije Cristiano Ronaldo (33) vratio se u dobru formu, koju je prošli tjedan pokazao i na prijateljskom susretu Portugala i Egipta, kada je dvama golovima u sudačkoj nadoknadi napravio preokret i osigurao pobjedu svojoj momčadi. Ipak, nije uspio slično napraviti i protiv Nizozemske.

Nizozemci su u prvom poluvremenu postavili rezultat 3-0, koji su uspjeli održati sve do kraja.

I JOŠ GA OPSJEDALI FANOVI 'Oranje' razbile Portugalce! CR nije uspio ni opaliti prema golu

Već na poluvremenu na teren je utrčao strastveni navijač, koji je Ronalda pokušao poljubiti. Ovaj se nije dao pa je odlučio barem snimiti selfie.

On nije jedini koji je pronašao put do terena. 'Uletio' je još jedan navijač u Realovom dresu, zagrlio Ronalda i pokušao se uslikati s njim, kada su intervenirali zaštitari.

No, ni to nije bilo sve. U 46. minuti Ronalda je zamijenio Neto, a dok je Ronaldo išao prema klupi dojurila je još jedna obožavateljica, koju su također morali zaustavljati zaštitari.

VIDEO Glumaldo: Pogledajte iz čega je CR7 pokušao iskamčiti penal...

Ronaldo je prije ovog susreta zabijao u devet uzastopnih utakmica za klub i reprezentaciju, ali Depay, Babel i van Dijk prekinuli su ovaj niz i osigurali pobjedu svojoj momčadi.
 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • dubravko05 28.03.2018.

    A ,Bilo drago

  • Gunersss_ 28.03.2018.

    Hocete reci ovaj momak jedva izbjegao pusu!!!

  • _LORD_ 28.03.2018.

    Svi ljubomorni

Komentiraj...
Vidi sve komentare