To je to što me zanima!

VIDEO Nezaustavljivi Ronaldo ponovno je utrpao dva komada. Prvi je bio majstorija petom

Kapetan portugalske reprezentacije je sada na četiri pogotka i drži drugo mjesto najboljih strijelaca kvalifikacija za Euro iza danskog napadača Rasmusa Hojlunda koji je na pet
Vidi originalni članak

Portugalska nogometna reprezentacija je u drugom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo na gostovanju kod Luksemburga pobijedila s visokih 6-0. Portugalci su unutar pola sata utrpali čak četiri gola znatno slabijem suparniku, u nastavku dodali još dva, a ponovno je strijelce predvodio Cristiano Ronaldo (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvijezda Portugala je načela Luksemburžane već u 9. minuti fantastičnim golom petom, da bi Joao Felix u 15. i Bernardo Silva u 18. povećali prednost. Ronaldo je opet našao put do mreže u 31. minuti zabivši svoj drugi pogodak danas.

Ujedno, bio je to njegov 11. gol u 11. susretu protiv Luksemburga. Također, postigao je 15 golova u zadnjih osam utakmica europskih kvalifikacija.

Kapetan portugalske reprezentacije je sada na četiri pogotka i drži drugo mjesto najboljih strijelaca kvalifikacija iza danskog napadača Rasmusa Hojlunda koji je na pet.

S ova dva gola stigao je do 122. u 198 nastupa za Portugal, kao i do 832. pogotka ukupno u karijeri.

VIDEO GOLOVA OVDJE

Portugal je u nastavku postigao još dva pogotka. Za 5-0 zabio je Otavio na asistenciju Rafalea Leaa u 77. minuti. Obojica su u igru ušla dvije minute ranije.

Leao je u 85. promašio penal, ali se iskupio i u 88. zabio za konačnih 6-0.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • CroBomber18 27.03.2023.

    Nabijanje statistike na amaterima

  • Ne željeno korisničko ime 26.03.2023.

    Nezaustavljivi 😂😂😂Ronaldo.ne mogu procitati da je dobio  zuti karton zbog simuliranja penala protiv maleckoga Luksemburga?

  • Palmanova 26.03.2023.

    a protiv koga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare