To je to što me zanima!

CR7 pao s "bicikla": Ronaldov pokušaj driblinga postao je hit

Ogled u Lavovu bio je 200. za Real u kojem je Ronaldo barem jedan gol (ovaj put dva) te prvi put ubilježio i dvije asistencije. No ostao je zabilježen i smiješan detalj
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo zabio je dva gola u pobjedi Real Madrida nad Šahtarom u Lavovu (4-3) u petom kolu skupine A Lige prvaka, što je bila 200. utakimca u kojoj trese mreže u službenoj utakmici "kraljevskog kluba (ukupno 328 golova).

Čarobni Portugalac stigao je i dvaput asistirati , za golove Luke Modrića i Danija Carvajala , što mu u dresu Madriđana u Ligi prvaka dosad nikad nije uspjelo. Odlična "all-around" utakmica i potvrda da Cristiano može i raditi za druge suigrače.

- Dobro smo otvorili utakmicu i kontrolirali je, ali u zadnjih 10-15 minuta opustili smo se i Šahtar je zakomplicirao završnicu. Najvažnije je da igramo dobro, što je i bio slučaj izuzmete li zadnjih 15 minuta - rekao je Ronaldo nakon utakmice.

S nova dva gola Cristiano je pobjegao pratiteljima na ljestvici strijelaca Lige prvaka. Ukupno ih ima sedam, dva više od Lewandowskog i Müllera (Bayern), Dzjube (Zenit) te Suáreza (Barcelona).

U moru dobrih vijesti za Portugalca provukla se i jedna nesvakidašnja. Naime, pri jednom pokušaju driblinga Brazilca Márcija Azeveda u prvom poluvremenu poskliznuo se i pao, a lopta mu je pobjegla u gol-aut.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare