To je to što me zanima!

"Ronaldo je spreman. Atletico igra grubo? Pa nismo curice"

Neću mijenjati filozofiju jer u dvije utakmice ove sezone nismo dobili Atletico. Što se tiče Cristiana Ronalda, on će igrati, rekao je Carlo Ancelotti uoči subotnjeg derbija...
Vidi originalni članak

Real Madrid i Atletico u subotu u 20 sati igraju derbi na Bernabeuu. Pobjednik Lige prvaka protiv aktualnog prvaka Primere. Luka Modrić i Mario Mandžukić trebali bi istrčati u derbiju, kao i Cristiano Ronaldo.

- Ronaldo je spreman, dobro je trenirao i nema nikakvih problema s njime. Kad se osjeća dobro. Isto smo radili prošle sezone. Imao je problema s tetivama i nije igrao. Ove godine ga muči koljeno, ali sad je dobro - rekao je Carlo Ancelotti.

Real je u prošlom kolu izgubio 4-2 od Sociedada.

- Izvukli smo pouke iz tog poraza. Neću mijenjati filozofiju jer u dvije utakmice ove sezone nismo dobili Atletico - rekao je Ancelotti, a na pitanje da prokomentira grubu igru momčadi Diega Simeonea, kaže:

- Atletico igra grubo? Pa to je nogomet, nije to igra za curice. Atletico ima svoj stil igre.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • nav1e 13.09.2014.

    U ovakvim utakmicama se doista može sve dogoditi i nebi igrao kladu na ovakve tekme nikad. Mislim da ta preforsiranost Ronalda od prošle sezone napokon dolazi na naplatu i sumnjam da će ijednu utakmicu ove godine bit full spreman. Čovjek je igrao punim tempom 5 godina (zadnji put je bio ozljeđen prvu sezonu u Realu) i kad tad je moralo doć do ovakve dosadne ozljede koja ga već prati pola godine. Vrijeme je da Bale i ostale zvijezde preuzmu odgovornost i osvete se Atleticu za superkup.

  • 10LM 13.09.2014.

    Real gubi,Barca dobiva :D

  • Atletico Madrid 13.09.2014.

    Pa nismo curice kaze nasminkani Ronaldo i ode na poluvremenu promjenit frizuru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare