To je to što me zanima!

Ronaldo juriša po novi rekord: Uskoro najbolji svih vremena...

Cristiano Ronaldo samo je tri gola udaljen od Pedra Paulete, najboljeg strijelca svih vremena za Portugal. Ronaldo je trenutno na 44 gola dok je Pauleta zabio 47 golova
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo čudesnim igrama obara rekorde u madridskom Realu, a sad je na pravom putu da to isto napravi i u reprezentativnom okruženju. Ronaldo je na pravom putu da postane najbolji igrač Portugala svih vremena.

U utorak Portugal igra uzvratnu utakmicu dodatnih kvalifikacija za odlazak na SP 2014. godine protiv Švedske. U prvoj utakmici Portugal je na svom terenu pobijedio 1-0 golom Cristiana Ronalda.

Ronaldo je sad samo tri gola lošiji od najboljeg portugalskog strijelca u povijesti, Pedra Paulete, koji je zabio 47. Napadač Reala je na 44. Također, Ronaldu fale samo dvije utakmice da bi došao do 110. nastupa za Portugal i izjednačio se s Fernandom Coutom na drugom mjestu. Prvi je Luis Figo sa 127 utakmica za Portugal...

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Jat Masin 19.11.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=QyFFvyAaY9s

  • limex1989 19.11.2013.

    ali najbolje od svega je da je ronaldo vec sada najbolji portugalski igrac svih vremena...

  • teletubiess 18.11.2013.

    Cristiano Ronaldo će bez problema biti najbolji strijelac portugalske reprezentacije svih vremena i igrač s najviše nastupa za portugalsku reprezentaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare