To je to što me zanima!

Ronaldo, kakav hipster: iPod i samurajski repić za hat-trick!

Portugalac je na dolasku na utakmicu sa Rogovim Cagliarijem kojem je utrpao tri komada i namjestio još jedan gol uhvaćen kako koristi iPod Shuffle, a legendarni 'siiiuuuu' sada ide sa repićem
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo je nestvarno dobar atleta, nogometaš i golgeter. A i hipster. Majstor je na utakmicu sa Cagliarijem došao sa iPod Shuffleom na reveru. Apple već tri godine ne proizvodi iPod Shuffle, ali Cristiano ne troši na novo ako staro dobro radi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Majstor je, inače, našem Rogu i ostalim otočanima zabio svoj - 55. hat trick karijere!

Juventus je slavio protiv Cagliarija s 4-0, a sva četiri gola su pala u drugom dijelu. Tri je gola zabio Cristiano Ronaldo, a u strijelce se upisao i Higuaín. Marko Rog je odigrao cijelu utakmicu za goste sa Sardinije.

Legendarna proslava 'siuuuu' sada ima dodatni element: Portugalac sam sebe čupa u zrak za najnoviji styling-detalj: samurajski repić.

Atalanta i dalje igra spektakularno. Ovaj put je slavila kod kuće protiv Parme s 5-0, a Mario Pašalić je ostao na klupi domaćina. Strijelci za 'Deu' bili su Gómez, Freuler, Gosens i dva puta Josip Iličić.

Derbi kola, u ponedjeljak od 20.45 na San Paolu igraju Inter Marcela Brozovića i Napoli, Bologna i Fiorentina su remizirali 1-1, Milan sa Ibrom odigrao 0-0 kod kuće sa Sampdorijom, a u ponedjeljak još igraju Lecce-Udinese.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • jure28 07.01.2020.

    Libo ga tuki!

  • 06.01.2020.

    Ja još ne kužim zašto je Real prodao Ronalda ?

  • RobertC 06.01.2020.

    Kakve veze s juventusom ima ovaj dosadni video sa nekim bradonjom na dnu clanka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare