Sport

Komentari 32

Ronaldo, kakav hipster: iPod i samurajski repić za hat-trick!

Ronaldo, kakav hipster: iPod i samurajski repić za hat-trick!

Portugalac je na dolasku na utakmicu sa Rogovim Cagliarijem kojem je utrpao tri komada i namjestio još jedan gol uhvaćen kako koristi iPod Shuffle, a legendarni 'siiiuuuu' sada ide sa repićem

Cristiano Ronaldo je nestvarno dobar atleta, nogometaš i golgeter. A i hipster. Majstor je na utakmicu sa Cagliarijem došao sa iPod Shuffleom na reveru. Apple već tri godine ne proizvodi iPod Shuffle, ali Cristiano ne troši na novo ako staro dobro radi.

Majstor je, inače, našem Rogu i ostalim otočanima zabio svoj - 55. hat trick karijere!

Juventus je slavio protiv Cagliarija s 4-0, a sva četiri gola su pala u drugom dijelu. Tri je gola zabio Cristiano Ronaldo, a u strijelce se upisao i Higuaín. Marko Rog je odigrao cijelu utakmicu za goste sa Sardinije.

Legendarna proslava 'siuuuu' sada ima dodatni element: Portugalac sam sebe čupa u zrak za najnoviji styling-detalj: samurajski repić.

Atalanta i dalje igra spektakularno. Ovaj put je slavila kod kuće protiv Parme s 5-0, a Mario Pašalić je ostao na klupi domaćina. Strijelci za 'Deu' bili su Gómez, Freuler, Gosens i dva puta Josip Iličić.

Derbi kola, u ponedjeljak od 20.45 na San Paolu igraju Inter Marcela Brozovića i Napoli, Bologna i Fiorentina su remizirali 1-1, Milan sa Ibrom odigrao 0-0 kod kuće sa Sampdorijom, a u ponedjeljak još igraju Lecce-Udinese.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci