To je to što me zanima!

Ronaldo kapetanu Rome: Mali, začepi! Prenizak si da pričaš...

Ronaldo je osvajač Zlatne lopte i misli da ima pravo raditi što hoće. Mi smo dva puta izbacili loptu, a on je nastavio igrati, objasnio je Alessandro Florenzi svađu s Portugalcem
Vidi originalni članak

Ni Cristiano Ronaldo u nedjelju nije mogao pomoći Juventusu. Igrao je dobro, dao i gol koji mu je poništen zbog zaleđa, ali pamtit će se da je Roma ta koja je dobila utakmicu. A Ronaldo? E, on je bio taj koji koji je pokušao poniziti Rominog kapetana, ali je dobio najteži udarac...

Oko sat vremena se već igralo na Olimpicu kada se Ronaldo našao u svađici s Alessandrom Florenzijem. Bilo je tada još 0-0 na semaforu. Tko zna što je naljutilo Ronalda, ali za Florenzija je imao jasnu poruku:

- Začepi, prenizak si da pričaš samnom.

Provkokatori bi rekli da Ronalda muče kompleksi nižih osoba još od Lionel Messija. Inače, kapetan Rome je visok 173 centimetra, ima samo tri centimetra više nego zvijezda Barcelone. 'Div' Ronaldo ima 187 centimetara.

Ronaldo se na kraju nije dobro proveo jer je samo isprovocirao kapetana Rome svojim potezom. U 79. minuti je zabio za vodstvo, a nakon utakmice je ostao gospodin ne želeći ulaziti u dodatne zavrzlame s Ronaldom. Iako je dao do znanja svojim riječima što misli o Portugalcu i njegovom ponašanju.

- Ronaldo je osvajač Zlatne lopte i misli da ima pravo raditi što hoće. Mi smo dva puta izbacili loptu, a on je nastavio igrati. Ali, ostavimo iza sebe ono što se dogodilo na terenu - poručio je Florenzi.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 13.05.2019.

    Provkokatori?Promaknuce autoru!

  • qita 13.05.2019.

    Ronaldo ima problema sam sa sobom

  • 13.05.2019.

    kao da je 187 visoko

Komentiraj...
Vidi sve komentare