To je to što me zanima!

Ronaldo kupio kopačke ženskoj reprezentaciji, one zaplakale...

Mlade nogometašice su izborile elitnu rundu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a onda ih je dočekala velika nagrada. Cristiano Ronaldo je čuo za njihov veliki uspjeh te ih je počastio...
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo često je u javnosti etiketiran kao razmaženi bogataš koji obožava samog sebe, a njegovo ponašanje i na travnjaku ne daje baš neki primjer sjajnog čovjeka. No to je zapravo samo njegova vanjština koju svi vidimo zbog reflektora koji su danonoćno upereni u njega. Istina je potpuno drugačija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On je veliki humanitarac koji pomogne kada god može. Uplaćivanje u humanitarne svrhe, pomaganje bolesnoj dijeti, sve on to svakodnevno iz sjene radi, a sada je oduševio igračice iz ženske portugalske nogometne reprezentacije U-17.

Mlade nogometašice su izborile elitnu rundu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a onda ih je dočekala velika nagrada. Cristiano Ronaldo je čuo za njihov veliki uspjeh te je svakoj od igračica poslao par kopački uz pismo i posvetu. 

Kada su to vidjele, djevojčice su zaplakale od sreće. Prvo su zapljeskale sjajnom Portugalcu, a onda su otišle do stola gdje su ih čekale nove kopačke. 

Cristiano je još jednom pokazao o kakvoj ljudini je riječ. Svojom malom gestom usrećio je nogometašice koje sada imaju motiv više da izbore to Europsko prvenstvo i to uz podršku jednog od najboljih nogometaša svih vremena. 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • bezobrvenajeziku 30.10.2019.

    I meni skoro pa krenuše suze.. Svaka čast..

  • živina990 30.10.2019.

    Naravno, o svakom njegovom dobrom djelu budu na vrijeme obaviješteni svi mediji diljem svijeta da ne bi slučajno prošlo nezapaženo, jbg ipak je PR važan. Postoje bogataši koji doniraju masu novca bez medijske pompe, postoje i prosječni ljudi koji doniraju i pomognu od svoje normalne plaće pa o tome niko ništa, al kad multimilijarder donira nekoliko pari kopački to je udarna vijest

  • 30.10.2019.

    Naklon do poda za Ronalda :) ........ drugi dobar članak od jutros na portalu, valjda izađe na dobro danas :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare