To je to što me zanima!

Ronaldo: Melo, bolje nemoj dolaziti na godišnji u Brazil

Peterostruki svjetski prvaci prije no očekivano idu kući. Felipea Mela brazilski mediji već su razapeli, izbornik Carlos Dunga napustit će klupu 'selecaa'
Vidi originalni članak

Umjesto sambe, na ulicama Rio de Janeira čuo se se samo muk i jecaj. Peterostruki svjetski prvaci spremili su kofere i prije nego što su očekivali. Dungini 'kreativci' u domovini zasigurno neće biti dočekani cvijećem utjehe jer je u Brazilu grijeh vratiti se kući prije finala.
- Melo, nemoj se vraćati u Brazil na godišnji odmor ove godine, poručio je Ronaldo preko twitter profila glavnom tragičaru današnjeg četvrtfinala.
Felipea Mela nije štedio ni zvijezda brazilske reprezentacije iz 1982. Falcao.
- Melo je nepouzdan. Pogreška je bila u samom startu što ga je Dunga uopće odveo u Južnu Afriku.
No, ni izbornik Carlos Dunga nije bio pošteđen kritika. Kao da su svi čekali njegovo posrtanje kako bi mogli reći da je njegov neatraktivan koncept igre neefikasan. No, tanka je granica između pohvala i pokuda jer Nizozemci nisu svladali 'carioce' već južnoamerikanci sami sebe.
- Kad sam potpisivao ugovor, bilo je poznato da ću ostati četiri godine. Svi smo iznimno tužni, nismo očekivali ispadanje. Nismo uspjeli nastaviti igrati u istom ritmu i u drugom poluvremenu - rekao je Dunga nakon ispadanja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dejanr 02.07.2010.

    neka idu kući..argentina osvaja trofej

  • Xavier_ 02.07.2010.

    ma kakav Ronaldinho... propalica pijana...

  • luks 02.07.2010.

    dejanr kaj ti je pa si vidio da hobotnica veli da njemci dobivaju hhahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare