To je to što me zanima!

Ronaldo: Možda je novinarima bolji Messi, ali sebi sam - ja...

Vlasnik Zlatne lopte iz prošle sezone i strijelac 13 golova u 13 nastupa ove sezone, Cristiano Ronaldo, bez dlake na jeziku komentirao je usporedbe s Leom Messijem
Vidi originalni članak

Ronaldo ili Messi? Pitanje je to koje je proteklih godina nezaobilazno u svijetu nogometa. Argentinac je prošle sezone osvojio trostruku krunu s Barcelonom i mogao bi u siječnju dobiti petu Zlatnu loptu.

- Ne smetaju me takve usporedbe. Pogledate li prošlih osam godina, uvijek sam bio na vrhu. Imenujte mi nekog drugog koji je postigao takve uspjehe. Jeste li broj jedan ili dva pitanje je detalja poput onoga osvajate li trofeje ili ne - rekao je u intervjuu za El País Cristiano Ronaldo.

- Možda je za tebe novinara bolji Messi, ali u mojoj sam glavi to ja. Svi bismo trebali misliti na sebe, zato sam toliko postigao u svojoj karijeri - dodao je Portugalac.

Messi je trofejno bolji u prošloj sezoni, ali Ronaldo je uvjerljivo učinkovitiji u dosadašnjem tijeku ove s 13 golova i dvije asistencije naspram Leovih šest golova i dvije asistencije. Ipak, Argentinac ima tri nastupa manje zbog ozljede od koje se još nije oporavio, a trebao bi se vratiti na teren baš u El Clásicu 21. studenog.

Cristiano je izazvao pažnju javnosti i izjavom o mogućem odlasku iz Reala.

- Zašto ne? Sad igram za Real, ali nikad ne znate. Trebate činiti ono što vas čini sretnim, a nitko ne zna što će se dogoditi sutra - rekao je za Kicker.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Zašto 03.11.2015.

    I meni si bolji . . . Puno mi se vise svida nacin igre kod Ronalda . . . Zamislite zasto Messi nece iz Barce . . . Jer u bilo koji klub da ode nikad nebi imao ovakav status ko u Barci . . . Sjetite se Ševčenka . . .vrhunski igrač to stoji ali kad je otišao iz Milana u chelsea šta mu se desilo . . .

  • Obi-Wan Kenobi 03.11.2015.

    ne hvala arogantan i bahat trener ne treba manchesteru

  • - DAVOR - 03.11.2015.

    Ronaldo: Možda je novinarima bolji Messi, ali sebi sam - ja. Samo sa takvim stavom i samopouzdanjem i može bit takva igračina i siguran sam da Messi misli isto sam za sebe a to je razlog njihovog "dvoboja več godinama di nitko nemože reć da obojica nisu genijalci a ko je bolji to je svakom ponaosob subjektivna procjena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare