To je to što me zanima!

Ronaldo napenalio Fiorentinu dvaput i došao do 50. u Juveu

REKORDI SAMO PADAJU Cristiano je prvi igrač Juvea nakon 14 godina koji je zabio devetu prvenstvenu utakmicu u nizu. U 50 utakmica u Serie A ima 40 golova i 10 asistencija. Fiorentina je pala 3-0
Vidi originalni članak

Ruka Germána Pezzelle u 40. i lakat Federica Ceccherinija u 80. minuti. Dvije pogreške obrane Fiorentine u šesnaesetercu sudac Fabrizio Pasqua kaznio je penalima za Juventus, a ostatak je riješio, dakako, Cristiano Ronaldo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portugalac je zabio oba penala, drugoga je i sam izborio, i tako došao do okruglih 50 golova u Juventusu u 70. službenom nastupu.

A bio mu je to i 50. u talijanskom prvenstvu uz impresivnu statistiku: 40 golova i 10 asistencija. Prvi je igrač Juvea koji je zabio u devet uzastopnih utakmica u Serie A još od Davida Trézégueta 2005. godine. Lijep poklon tri dana uoči 35. rođendana.

"Stara dama" na domaćem je terenu u 22. kolu Serie A pobijedila "viole" 3-0. Treći je gol u prvoj minuti nadoknade, nakon kornera Paula Dybale, glavom zakucao Matthijs De Ligt. Bio mu je to drugi za talijanskog prvaka.

Juventus ima šest bodova prednosti na vrhu ljestvice ispred Intera, koji kasnije u nedjelju gostuje kod Udinesea. Fiorentina, za koju je Milan Badelj utakmicu odgledao s klupe, drži 14. poziciju i daleko je od Europe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 68

  • PredragKišurek 04.02.2020.

    Dao milijun golova pola milijuna iz penala.I od tih pola nisu ni bili penali.

  • 02.02.2020.

    Penaldo u akciji.

  • pfc 02.02.2020.

    Zasluzena pobjeda ali opet bez neke igre,kreativnosti..A za Pjanica ne znam sta rec,kad tu i tamo nesto za naprijed pokusao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare