To je to što me zanima!

Ronaldo natrpao Udinese, Barca na krilima Messija opet pri vrhu

POSRNULI DIVOVI I Barcelona i Juventus konačno su uhvatili pravi ritam te se polako vraćaju na vrh svojih prvenstava. Obje momčadi nalaze se na petom mjestu s tim da Barca ima utakmicu manje
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone pobijedili su u 17. kolu španjolske La Lige u gostima "fenjeraša" Huescu s 1-0. Iako je rezultat bio minimalan, mogao je biti i veći jer je Huesca imala tek poneki izlet pred gol 'blaugrane'.

POGLEDAJTE VIDEO: Camp Nou

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedini gol za Katalonce postigao je Frankie de Jong u 26. minuti na asistenciju Lionela Messija, koji je bio i igrač utakmice.

Barcelona je peta na tablici s 28 bodova, dok je Huesca s 12 na posljednjem 20. mjestu. Real Sociedad i Osasuna su igrali 1-1, a hrvatski reprezentativac Ante Budimir ušao je u igru za goste u 77. minuti. 

Na tablici vodi Atletico Madrid ispred gradskog rivala Reala, a Barca je nastavila uspon prema vrhu. Ima utakmicu manje i s potencijalna tri boda priključila bi se prvoj trojci.

A u dvoboju 15. kola talijanske Serie A nogometaši Juventusa su kao domaćini pobijedili Udinese s 4-1.

Strijelci su za Juventus su bili Cristiano Ronaldo (31, 70), Frederico Chiesa (46) i Paulo Dybala (90+4), dok je počasni gol za momčad iz Udine dao Marvin Zegelar

Udinese je prvi bio poveo na susretu no gol De Paula je poništen nakon pregleda VAR-a. Kasnije su suci poništili i gol Ramseyja.

Juventus je na petom mjestu s 27 bodova, 10 manje od vodećeg Milana.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • čovik-s-juga 04.01.2021.

    Opasna je Huesca. Iznenađujuća pobjeda Barce hahaha

  • It's kišing 04.01.2021.

    Hahahha Ronaldo natrpao Udinese... Kod takvog naslova očekuje da je sam zabio sva 4, a on samo 2 dao.... Mogli ste tako napisat i da je Dyabala natrpao Udinese...dao je samo 1 manje

  • bukaki.92 04.01.2021.

    Ronaldo je srusio Pelea i sad je nogometaš s najviše pogodaka u službenim utakmicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare