To je to što me zanima!

Ronaldo: Neće biti kraj svijeta ako ne dobijem Ballon d'Or...

Napadač Reala i Portugala Cristiano Ronaldo izjavio je da neće biti tužan ukoliko i ovoga puta ostane bez nagrade za najboljeg nogometaša godine (Ballon d'Or)...
Vidi originalni članak

Pobjednik će biti objavljen u siječnju, a veliki favorit u utrci za nagradu najboljeg u 2012. godini je genijalni Lionel Messi, strijelac 90 golova u kalendarskoj godini.

- Neću lagati i reći da mi je svejedno dobijem li nagradu ili ne. No, isto tako ne mogu razmišljati da je kraj svijeta ako ju ne dobijem - rekao je Ronaldo za službenu stranicu Portugalskog nogometnog saveza.

- Mogu živjeti bez individualnih nagrada, pa čak i da su nepravedno dodijeljene nekome drugome. Nogometnu karijeru ne obilježavaju individualne nagrade, već momčadske – veli Portugalac koji priznaje da je više emocionalno uključen u utakmice reprezentacije nego kluba.

- Jedna je stvar igrati za klub, a potpuno druga za reprezentaciju. Strast za natjecanjem je jednaka, ali emocionalno sam više vezan za nastupe reprezentacije – zaključio je napadač Real Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • WOMANIZER 20.12.2012.

    pa neće kad će biti sutra! :D

  • Beky_1 20.12.2012.

    odakle mu ove misli da bi triba osvojit, pa nije ni zasluzija niti bit u izboru

  • Beky_1 20.12.2012.

    nikad neces osvojit nista,jer si los

Komentiraj...
Vidi sve komentare