To je to što me zanima!

Ronaldo: Nisam prestao voljeti Manchester United

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najskuplji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo priznao je da mu je odlično u Realu, ali da i dalje voli Man. United i drago mu je kad pobjeđuju
Vidi originalni članak

Unatoč tomu što sam igrač Reala, uvijek volim pogledati utakmicu Manchester Uniteda na televiziji. Jednostavno volim znati što se događa u momu bivšem klubu i drago mi je vidjeti ih kako pobjeđuju, priznao je najskuplji igrač današnjice, igrač madridskog Reala Cristiano Ronaldo.
Nahvalio je Ronaldo i svoga nekadašnjeg suigrača Nanija, za kojeg tvrdi da će biti najbolji igrač na svijetu.
- Stalno razgovaramo telefonom. Vidio sam da je Nani mojim odlaskom dobio mnogo više prostora u igri. Mislim da je to jako dobro za njega jer ima više prilike pokazati navijačima koliko je dobar igrač. Sad ćemo ga puno više gledati u glavnim ulogama i vjerujem kako će za nekoliko godina postati jedan od najboljih igrača svijeta - rekao je Ronaldo o igraču koji je 2007. stigao na Old Trafford iz lisabonskog Sportinga.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • plavocrni 27.09.2009.

    ma kakvu profi karijeru u manchesteru, koji je tebi? daj bolje pogledaj podatke..ok,ferguson ga je naucio svemu sto sada zna, al to ne znaci da je tamo poceo igrat nogomet..i pise se profesionalnu, bez j.

  • odbojkašica4ever 25.09.2009.

    počeo je u manchesteru profesijonalnu karijeru! engleski nogomet...ferguson ga je nečem učio! hello kako nis ne kontate! bože ko još u sekundi zamrzi klub koji ga je učio nogometom?!

  • Bepo1606 25.09.2009.

    Da si ga volio ostao bi tamo.Nisi ni tamo igrao za kikiriki.Vrag me odnija ako ne ode u Barcu za koju godinu ko Figo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare