To je to što me zanima!

Ronaldo odbio nagradu: Ne želi se isticati među suigračima

Cristiano Ronaldo ušutkao je kritičare koji mu zamjeraju isticanje svoje "nadmoći" pred drugim nogometašima. Naime, odbio je nositi obilježje na dresu koje bi jasno pokazalo da je jedan od najboljih nogometaša Serie A
Vidi originalni članak

Serie A svake sezone najboljim nogometašima iz prošle sezone u šest različitih kategorija daje pravo i privilegiju na svojim dresovima u sljedećoj sezoni imati istaknutu poseban znak u čast svojeg prošlosezonskog uspjeha.

Tako je to i za ovu 2019./2020. u kojoj se dogodila jedna do sada neviđena situacija. Portugalac Cristiano Ronaldo, igrač Juventusa, odbio je tu nagradu.

Cristiano Ronaldo odbio je ugraditi taj znak na svoju majicu, navodno kako se ne bi isticao u odnosu na ostale suigrače s kojima je od dolaska u "staru damu" u izuzetno dobrim odnosima.

Dobitnici nagrada su:

- Handanović (najbolji vratar) 

- Koulibaly (najbolji branič) 

- Sergej Milinković - Savić (najbolji veznjak) 

- Quagliarella (najbolji napadač) 

- Zaniolo (najbolji mladić)

- Ronaldo (MVP)

Poredak u svakoj kategoriji utvrđen je prema modelu kojeg je uspostavio Ernst & Young koji se temelji na statističkim podacima STATS-a i OPTA-e.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • listovača 02.09.2019.

    Jedni mrze Messia,drugi mrze Ronalda,treći mrze da mrze.Pitam se što su im ti ljudi skrivili osim što su uspješni?Meni se čini da ti likovi ne shvaćaju da je nogomet jedna velika biznis arena i u tom pogledu nema milosti.

  • Zajebanko 01.09.2019.

    Quagliarella prvi strijelac lani i djelio prvo mjesto najboljeg asistenta... Ali normalno zna se kome ide nagrada, G.Marketingu...

  • mestar 01.09.2019.

    Napokon se opametio i vidio da mu vise steti nego koristi u podmaklom sportskim godinama da bude obiljezena meta na terenima pa ga cuva pola ekipe i ne biraju sredstva kako ga zaustavit,

Komentiraj...
Vidi sve komentare