To je to što me zanima!

Ronaldo odgovorio Mourinhu: Neke ljude je najbolje ignorirati

Cristiano Ronaldo na konferenciji za medije odgovorio je na komentare svog bivšeg trenera, pričao o transferu Balea u Real te otkrio da još nije potpisao novi ugovor
Vidi originalni članak

Uvijek sam poštovao sve svoje trenere i učio od njih. No neke stvari u životu nije vrijedno komentirati. To je sve što ću reći na tu temu, odgovorio je Cristiano Ronaldo na pomalo podcjenjivačke komentare Josea Mourinha.

Podsjetimo, portugalski trener je prošli tjedan u razgovoru za ESPN komentirao kako je on kao mlad trener vodio mnoge velike igrače poput Ronalda, no ne Cristiana, nego onog 'pravog'. Upitan da komentira riječi svog bivšeg trenera s kojim nije bio u najboljim odnosima, Cristiano nije želio obraćati previše pažnje svom sunarodnjaku, no čini se ipak da su ga riječi sunarodnjaka pogodile.

- Naviknut sam da ljudi govore loše o meni. Mi u Portugalu imamo jednu sjajnu izreku: 'Ne pljuj u tanjur iz kojega jedeš'. To je sve što ću reći - zaključio je tu temu Ronaldo prenosi Goal.com. Prvu priliku da Mourinhu dokaže koliko je dobar imat će već u srijedu kada Real i Chelsea igraju međusobno.

'Imam svoje mišljenje o Baleu'

U Real mu ovo ljeto u najskupljem transferu u povijesti možda dođe i Gareth Bale.

- Imam mišljenje o Garethu, no neću ga izreći ovako javno. Ta vrsta posla nije u mojoj nadležnosti, ne pričam o transferima ili problemima igrača.

'Ne mogu obećati da ću završiti karijeru u Realu'

Uz transfer Balea, Real radi i na novom ugovoru s Ronaldom.

- Još nisam potpisao novi ugovor. Još radimo na tome, nije pravo vrijeme da pričam o tome. Možda ću kasnije imati neke konkretnije odgovore. Ne mogu vam potvrditi da ću se umiroviti u Realu. Ne znam što mi nosi budućnost, no sada sam igrač Reala i sretan sam ovdje - rekao je Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • johnny001122 08.08.2013.

    mourihno je jedan veliki precjenjeni seronja. eto sta je. nikakv trener, samo precijenjen. dok je ronaldo itekako dokazan igrac. mourihno je bahat, zavidan i glup. njegov nogomet i taktika je dosadna, sve se svodi na silu.

  • Caffe-bar Gemini 06.08.2013.

    Murinjo nije rekao ništa protiv današnjeg Ronalda, već se htio hvaliti da je trenirao velike igrače i kad je bio šegrt, a među njima je bio i stari "debeli" Ronaldo, koji je u to vrijeme bio utjeha našem ugojenom Niki Kranjčaru..

  • Rio_Grande 05.08.2013.

    mourinho je 3 godine izazivao svađe diljem svijeta,a svaku njegovu izjavu su simpatizeri reala dozivljavali kao sveto pismo. sad ako su pametni shvatiti ce da su 3 godine bili u zabludi i da se njima manipuliralo od strane mourinha,ali oni to nisu shvacali ni tada pa nece sigurno ni sada to priznati

Komentiraj...
Vidi sve komentare