To je to što me zanima!

CR promašio penal za pobjedu! Atalanta je uzela bod u Torinu

U 12. susretu Serie A, Juventus i Atalanta odigrali su 1-1 uz promašeni penal Cristiana Ronalda. Atalanta je u Torinu igrala oslabljena, a među ozlijeđenim igračima je i Mario Pašalić
Vidi originalni članak

U susretu 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus i Atalanta su u Torinu odigrali 1-1 uz promašeni penal Cristiana Ronalda.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Atalanta je u Torino doputovala uzdrmana sukobom trenera Gian Piera Gasperinija i kapetana Papua Gomeza, te oslabljena neigranjem ozlijeđenih Josipa Iličića, Maria Pašalića, Mattie Caldare i Cristiana Piccinija, no "La Dea" je uspjela osvojiti bod kod prvaka.

MIŠKO PAUNOVIĆ Legendarni trener Sube i Luke preminuo od posljedica korone

Juventus je poveo u 29. minuti sjajnim golom Federica Chiese s 20-tak metara. No, gosti su u nastavku uspjeli izjednačiti, a jednako lijep pogodak i to gotovo sa istog mjesta zabio je Remo Freuler u 57. minuti.

ISKUSNO RJEŠENJE Brzo zamijenili Bilića: 'Big Sam' Allardyce novi je trener WBA!

Domaćin je samo tri minute kasnije mogao do novog vodstva, no Cristiano Ronaldo nije realizirao kazneni udarac. Njegovu namjeru pročitao je Pierluigi Gollini. Juve je fantastičnu priliku imao i u 62. minuti, no Gollini je zaustavio i Moratin udarac.

Večeras je na rasporedu još šest susreta, a najviše pažnje izaziva dvoboj Intera i Napolija.

(tt)

Idi na 24sata

Komentari 57

  • DENIS.NAD 17.12.2020.

    Sramota kakve penale sude Juventusu.... zadnje 4 utakmice 5 penala... 3 ni P od penala...

  • igipop75 16.12.2020.

    Penal poklonjene

  • pfc 16.12.2020.

    Steta,mogao je Juve uzet sva 3 boda iako dojam je da je nerijeseno realnije ali Juve je imao u par navrata zicer jedan na jedan i po sansama bio bolji. Dobra tekma,tradicionalno dobra Atalanta i forza Juve :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare