To je to što me zanima!

Ronaldo: Real je najbolji na svijetu, svi nam na tome zavide

Iako je Real Madrid igrao podređenu ulogu u španjolskoj Primeri u posljednje tri sezone, Cristiano Ronaldo uvjeren je da igra za trenutno najbolju momčad svijeta
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih nogometaša današnjice, Portugalac Cristiano Ronaldo, vjeruje da je Real Madrid najbolji klub na svijetu, te da su svi ostali ljubomorni na njih…

Iako je Real Madrid igrao podređenu ulogu u španjolskoj Primeri u posljednje tri sezone, Cristiano Ronaldo uvjeren je da igra za trenutno najbolju momčad svijeta.

- Real je najbolji klub na svijetu kojem ostatak svijeta zavidi. Vjerujem da je pred nama velika sezona - rekao je prošlogodišnji najbolji strijelac Primere.

Portugalca i dalje boli prošlogodišnje ispadanje od Barcelone u polufinalu Lige prvaka, u kojem su suci donijeli nekolko kontroverznih odluka na štetu Reala.

- Što god da se dogodilo prošle godine dogodilo se. Nepravedno smo eliminirani i moramo s time živjeti - veli Ronaldo.

Nakon uvodnih 6-0 u gostima kod Zaragoze, Real očekuje susret protiv Getafea 10. ovog mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Emanuel2 05.09.2011.

    vidjet ćemo ih sad 14.09 u zagrebu ako ne pobjede 20:0 neka se više nikad nehvale a što će mi biti najdraže još će i izgubit.

  • smradac 05.09.2011.

    jebiga sad se vec poceo i drogirati zbog Barce i Messia

  • Emanuel2 05.09.2011.

    pa tko može zavidit drugorazrednoj momčadi isto sad da neki dinamov igrač kaže da zavidi hajduku što igra najljepši nogome u NHL-u kakve ovaj lik gluposti priča pa ni on sam to nemože svariti to jedino mourinho može svariti,ali i on se zagrca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare