To je to što me zanima!

Ronaldo Španjolcima: Dosta je kukanja, imate tri dana odmora

Cristiano Ronaldo komentirao je žalopojke španjolskih igrača o premalo vremena za pripremu polufinala Eura. Portugalci su imali dva dana odmora više od Španjolaca...
Vidi originalni članak

Portugal je slavio protiv Češke u četvrtak (1-0), a Španjolska protiv Francuske dva dana kasnije (2-0). Iz španjolskog tabora požalili su se na dva dana odmora manje od Portugalaca. 

- Kao profesionalac, smatram da nije bitno što Španjolci imaju dva dana manje odmora od nas. Tri dana za odmor je i više nego dovoljno - rekao je kapetan portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo i dodao:

- Za Španjolce se ne pripremamo posebno. Spremni smo i pružit ćemo svoj maksimum.

Ronaldo je na Euru zabio tri gola, isto kao i Mario Gomez iz Njemačke te Alan Džagoev i Mario Mandžukić. 

- Znao sam da će golovi doći. Nije krenulo dobro, ali uz pomoć suigrača stanje se poboljšalo - rekao je Ronaldo koji je miran i hladnokrvan uoči polufinala.

- Takve su utakmice dio mog života. Već 10 godina u klubu i reprezentaciji igram velike utakmice i navikao sam se. Odgovornost? Da, ali pritisak ne - rekao je Cristiano.

Portugal i Španjolska igrali su 35 puta. Španjolci dominiraju u međusobnim susretima sa 17 pobjeda. Portugal ima tek šest, a 12 puta utakmice su završavale bez pobjednika. No posljednja utakmica daje Portugalcima razloga za optimizam. Prije dvije godine dobili su Španjolce 4-0. Istina, radilo se o prijateljskoj utakmici, ali Španjolska je igrala u punom sastavu. Helder Postiga zabio je tada dva gola "furiji"...

Idi na 24sata

Komentari 40

  • barcaporsiempre 27.06.2012.

    ako smo pametni svi ćemo navijat za finale španjolska-italija da se vidi da smo ispali od najboljih i to nesretno

  • Nisam Taj 27.06.2012.

    Vidili smo je li dovoljno 3 dana odmora u LP ove sezone kad je real igrao polufinale sa svojim prvim jacim protivnikom Bayernom nakon utakmice u Barceloni,Bayern ih je doslovno pojeo na santiago bernabeu. Tada je sjecam se naravno pricao kako je El Clasico uzeo danak pa real nije imao snage pokazati sta moze iako su zabili dva doslovno poklonjena gola od strane sudaca,jedan iz poklonjenog penala i drugi iz cistog ofsajda. Uglavnom jako je zanimljivo citati dvolicne komentare,jednom mu je malo pa drugi put kad su drugi u pitanju dovoljno i to opet dovoljno govori o njemu kao osobi. Danas se portugal vraca kuci,a i previse su i ostali jer su imali najlaksi put po meni od svih. Onakvu Nizozemsku bi i Irci pregazili,a o Ceskoj i toj grupi iz koje je dosla ne vrijedi ni rijeci trosit bas pretjerano.

  • tovar-iš 27.06.2012.

    na početku sam rekao..Furija...i eto blizu sam toga,kako oni igraju čini mi se da su na 50-60 posto snage,danas to dakako moraju malo podići da bi u finalu ajmo reći ušli sa 100 posto-kakva lakoća igranja..ala barca...vamos-vamos...

Komentiraj...
Vidi sve komentare