To je to što me zanima!

Ronaldo topla srca: Bolesnom dječačiću platio je operaciju...

Ronalda su tražili da donira kopačke za aukciju, kojom bi se prikupio novac, no Portugalac je odlučio platiti cijeli iznos za liječenje. Operacija košta 60.000 eura
Vidi originalni članak

Iako ga mnogi uzimaju na zub zbog ponašanja na terenu i učestalih padova, Cristiano Ronaldo je dokazao da ga se prečesto i nepotrebno prezentira u negativnom svijetlu, jer svako malo pokazuje svoju toplu ljudsku stranu.

Najnoviji u nizu hvalevrijednih poteza je Portugalčeva pomoć teško bolesnom desetomjesečnom dječačiću plativši mu operaciju. Kako piše As, napadač Real Madrida platio je 60.000 eura za liječenje mladog Erika Ortiza Cruza, koji boluje od kortikalne displazije, stanja mozga zbog kojeg ima napade i do 30 puta dnevno.

Malom Eriku potreban je bio veliki iznos kako bi kirurzi odstranili dio mozga prije nego što počne terapija koja košta 6000 eura po kuri. Ronalda su tražili da donira kopačke za aukciju, kojom bi se prikupio novac, no Portugalac je odlučio platiti cijeli iznos za liječenje.

Cristiano, koji je najbogatiji igrač na svijetu s vrijednošću od 148 milijuna eura, prije dvije godine je platio 9-godišnjem dječaku liječenje u borbi protiv raka.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • CRO_Ghost 14.03.2014.

    Respect!!

  • Charlie Sheen_1 13.03.2014.

    Svaka mu čast,ima ogromno srce.:)

  • Akatcuki 13.03.2014.

    Cristiano Ronalno je legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare