To je to što me zanima!

Ronaldo tvrdi: Vratit ću se, imam dovoljno motiva

Nakon operacije koljena, 31-godišnji brazilski napadač vratio se u Milano i vrlo je optimističan kada govori o povratku nogometu
Vidi originalni članak

Dobro se osjećam, ono najgore je prošlo, misli Ronaldo, koji se u Milano vratio nakon 26 dana provedenih u pariškoj bolnici.
- Prije dvadeset dana mi nije bilo do ničega. Ali, osjećam se super što sam ponovno u Milanu, okružen dragim ljudima i mogu obećati kako ću dati sve od sebe da se ponovno vratim nogometu. Imam motiva, vjerujem da će moje koljeno izdržati, a sve ostalo ćemo tek vidjeti - rekao je 31-godišnji brazilski genijalac u razgovoru za Milan Channel.
Svoj optimizam 'Il Fenomeno' gradi na vrlo konkretnom pokazatelju. Bol je sve manje izražena, oporavak napreduje dobro i to mu je sasvim dovoljno da vjeruje u povratak.
- Bolove skoro da ne osjećam. Mogu normalno hodati i svakim danom vidim da napreduje moja noga. Stvarno sam optimističan - još je jednom istaknuo Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • god of war 12.03.2008.

    da,a što i ti imaš motiva,imaju i protivnici da te opet sjebu!!kani se nogometa konju,ti si svoje napravia..samo možeš postati invalid ništa više.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare