To je to što me zanima!

Ronaldo u Madridu! Otvorio je kliniku za transplantaciju kose

Vidio sam koncept klinike i htio sam investirati u to jer imam drukčiju viziju biznisa, poput hotela, svog brenda. Ovaj projekt će biti uspješan, želimo pomoći Španjolcima i njihovoj ekonomiji, rekao je Ronaldo
Vidi originalni članak

Legenda Real Madrida vratila se u grad! Ali ne iz razloga kojem se nadaju navijači kraljevskog kluba...

Cristiano Ronaldo stigao je u glavni grad Španjolske kako bi otvorio svoju kliniku za transplantaciju kose, a tamo je naišao na navijače domaće ekipe.

- Vrati se u Madrid, Cristiano - rekla mu je jedna navijačica, a Portugalac joj je pokazao dignuti palac. No vjerojatno se ipak ne treba nadati...

- Ovo je malo drukčiji, jedinstven projekt. Ćelavost je velik problem, a mi želimo pomoći ljudima s njihovim samopouzdanjem jer svi vole misliti na svoj imidž - započeo je Cristiano pa nadodao:

- Ja sam prvi primjer toga, iako mislim da nikad neću imati problema s ćelavosti. Vidio sam koncept klinike i htio sam investirati u to jer imam drukčiju viziju biznisa, poput hotela, svog brenda. Ovaj projekt će biti uspješan, želimo pomoći Španjolcima i njihovoj ekonomiji.

A njegova momčad odmah je izgubila bez njega... Trener Juventusa Massimiliano Allegri dao mu je poštedu, a Juve je prvi put ove sezone poražen u prvenstvu. Izgubila je stara dama od Genoe 2-0!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_204031 18.03.2019.

    Pa normalno da nećeš imat problem s ćelavosti kad imaš svoju kliniku za transplataciju!

  • zelenbostan 18.03.2019.

    Cristiano, koja je cijena? Ja bih ti (nažalost) rado bio mušterija....

  • zaboljesutta 18.03.2019.

    Mogla bi posluziti svim navijacima osijeka koji su si pocupali kosu nakon jucerasnje utakmice

Komentiraj...
Vidi sve komentare