To je to što me zanima!

Ronaldo u šest utakmica protiv Barcelone nije uspio zabiti gol

Od subote, 16. travnja, pa do 3. svibnja, najveći španjolski nogometni rivali Real i Barca odigrat će čak četiri dvoboja. Prvi od njih u subotnjem prvenstvenom derbiju
Vidi originalni članak

Taj dvoboj Barcelona dočekuje na prvom mjestu ljestvice u Primeri, sa osam bodova prednosti pred Realom, sedam kola prije kraja. Nakon toga će 20. travnja novi ''el clasico'' Real i Barcelona odigrati u Valenciji, u finalu Kupa kralja, a potom im predstoje i dvije utakmice u polufinalu Lige prvaka.

- Moramo biti pozitivni i vjerovati u sebe – poručio je Cristiano Ronaldo, koji u šest ogleda protiv Barcelone koje je odigrao u karijeri, što u Real Madridu, što u Manchester Unitedu, nije postigao niti jedan pogodak.

- Mislim da je ovo jedinstven slučaj u nogometu i da se nikada ranije nije dogodilo, da odigrate tako puno utakmica u kratkom vremenu protiv istog kluba. Moramo svi zajedno u tome uživati. To je lijepo i dobro za nogomet u cijelosti – poručio je Ronaldo putem klupske web-stranice.

Bivši Realov vezni igrač, Englez Steve McManaman, koji nije izgubio niti jedan od sedam ''clasica'' između 1999. i 2003. godine, ponudio je vlastiti doživljaj španjolskog derbija.

- Nema utakmice koja je ravna ili veća od ''el clasica'', s obzirom na povijest i tradiciju. Baš sam jako volio te utakmice. Ako ostvariš pozitivan rezultat, užitak je maksimalan. Ako, pak, izgubiš, doživljavaš to kao apsolutni užas – veli McManaman.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mateoronaldo9 16.04.2011.

    ispravak netočnog navoda : CRISTIANO nije zabio ..... jer samo je jedan Ronaldo, a on je brazila ... IL FENOMENO ...... a ova portugalska loša kopija nije mu ni do koljena i ne zaslužuje nosit ovo ime na leđima ............. EL FENOMENO R9NALDO zauvijek ... najveci svih vremena !!!!! a kad smo vec kod ovih golova barci, R9NALDO je s realom zabio barci, s barcom realu zabio, s milanom interu zabio, s interom milanu zabio !!! nitko nikada to nije ucinio i nece ucinit R9 <3

  • Illuminator 16.04.2011.

    Ma neka veceras Ronaldo zabije hat-trick i pobijede 3-0. Ma neka bude i najbolji strijelac Europe al da Barca pobjedi u kupu i izbaci Real iz LP.

  • Illuminator 16.04.2011.

    16 - 2 :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare