To je to što me zanima!

Ronaldo ulaže u presađivanje kose, a zaposlit će i Georginu...

Ronaldo je uložio 25 milijuna eura u kliniku 'Insparya Global Hair Medical Clinic SL' koja će otvoriti svoja vrata 18. ožujka u Madridu. Imat će 150 zaposlenika, a dnevno će obavljati 18 transplantacija
Vidi originalni članak

Sjajan nogometaš, ali i uspješan poslovan čovjek. Cristiano Ronaldo nastavlja širiti svoj biznis pa je novac odlučio investirati novac u kliniku za presađivanje kose.

Ronaldo je uložio 25 milijuna eura i postao je 50-postotni vlasnik klinike u Madridu 'Insparya Global Hair Medical Clinic SL', a druga polovica je u vlasništvu portugalske tvrtke Saúde Viável.

Klinika će otvoriti svoja vrata 18. ožujka u Madridu, a prostirat će se na 2500 kvadratnih metara. Imat će oko 150 zaposlenika, a dnevno će izvoditi 18 transplantacija dnevno, piše portugalski tjednik Expresso. Cilj im je tijekom 2019. i 2020. godine proširiti se na čitavu Europu.

- Osim nogometa, strastven sam kada je riječ o zdravlju, tehnologiji i istraživanjima. To su područja u koje želim investirati. Želio sam da klinika bude u Madridu jer je to grad u kojem sam proveo mnoge godine - piše u Ronaldovom priopćenju.

Ronalda se na najnovije ulaganje odlučio nakon što je njegova majka obavila uspješnu presađivanje obrva. Navodno je i nekoliko njegovih suigrača iz reprezentacije prošlo kroz uspješne transplantacije kose. Oni će mu sigurno pomoći u promociji biznisa, a taj će zadatak imati i Georgina Rodriguez koja će biti jedna od menadžerica.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Lojqa 28.02.2019.

    Pacenik se uplasio celavosti.

  • 28.02.2019.

    Ronaldo ovakav onakav a sinoć je pravi dokaz što se dogodi kad kikia nema njega i zidanea

  • Joker123 28.02.2019.

    Top

Komentiraj...
Vidi sve komentare