To je to što me zanima!

Ronaldo uz obitelj puni baterije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji

Za Cristiana Ronalda nema odmora. Tek je završio sezonu s Realom, a već se priključio Portugalu u pripremama za SP. Uz njega je naravno i njegova obitelj koja ga prati u svemu
Vidi originalni članak

Najveća zvijezda portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo u ponedjeljak se priključio svojoj reprezentaciji koja se punom parom priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji

Sjajni Portugalac tek je završio sezonu s Realom, a već se priprema za novi izazov - Svjetsko prvenstvo. On je jučer sletio u Portugal, a sa sobom je, naravno, poveo i svoju obitelj.

I dok čeka početak velikog natjecanja, Ronaldo puni baterije zajedno sa svojom partnericom Georginom Rodriguez i troje djece. Malenim Mateom i Evom koji slave prvi rođendan te već malo većim Cristianom Jr.

Fotografiju cijele obitelji na okupu je Portugalac objavio na Instagramu uz opis: "Moje bebe Eva i Mateo danas slave svoj prvi rođendan! Čestitam draga moja djeco."

Portugal je u skupini B zajedno sa Španjolskom, Iranom i Marokom, a svoju prvu utakmicu će igrati protiv Španjolske 15. lipnja. Druga utakmica im je na rasporedu 20. lipnja protiv Maroka, a posljednju utakmicu grupne faze Portugal će odigrati 25. lipnja protiv Irana.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • gaber 06.06.2018.

    Nezna sam napravit djecu, a ustvari bolje ih posvojit ili dat da neko rodi a on ga prima svaki dan od Badr haria...

  • tomo304 05.06.2018.

    Neki dan me cristiano ronaldo na ferenscici zicao pare za slijepu sestru. Majke mi.

  • ivan575 05.06.2018.

    ! Greatest of all time without a doubt !

Komentiraj...
Vidi sve komentare