To je to što me zanima!

'Ronaldo vjerojatno neće igrati protiv Hrvatske zbog infekcije'

Jako je dobro trenirao u ponedjeljak i utorak, no u srijedu je imao problema s nogom pa smo ga tada poslali u teretanu. Tijekom ručka smo saznali da ima oteklinu na nozi, rekao je Fernando Santos...
Vidi originalni članak

Kapetan portugalske nogometne reprezentacije Cristiano Ronaldo "najvjerojatnije neće igrati" protiv Hrvatske u subotu u Portu na otvaranju Lige nacija, rekao je portugalski izbornik dan uoči utakmice. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ronaldo, 35-godišnji napadač Juventusa, u petak nije trenirao sa suigračima zbog infekcije prsta desne noge.

- Mislim da neće biti spreman, vidjet ćemo. Jako je dobro trenirao u ponedjeljak i utorak, no u srijedu je imao problema s nogom pa smo ga tada poslali u teretanu. Tijekom ručka smo saznali da ima oteklinu na nozi, poput uboda ose, pa je na liječenju antibioticima - rekao je izbornik Fernando Santos nakon treninga koji je bio 15 minuta otvoren za medije, te na kojem nije sudjelovao Ronaldo.

- Danas je opet ostao u teretani premda je puno bolje. Osjeća se bolje od kada je na antibioticima. Pregledali su ga liječnici a tek ćemo vidjeti kako će se osjećati do utakmice ali mislim da sutra neće biti spreman - dodao je Santos na konferenciji za medije.

Portugalski nogometni savez izvjestio je u četvrtak kako Ronaldo ne trenira zbog infekcije prsta desne noge.

Ronaldo je u 164 utakmice za Portugal zabio 99 golova. Još ranije je zbog zdravstvenih problema otpao 23-godišnji vezni igrač Renato Sanches.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • METALMIKE 05.09.2020.

    Ceka ga zena na jahti🤣😁

  • 04.09.2020.

    Portugal je teska ekipa, imaju taj divlji mentalitet zilavi su cvrsti sportski bezobrazni lucidni prljavi ne boje se nikoga zato i jesu favoriti. Al vrijeme je da ih nasi momci nadmudre

  • NIKE 04.09.2020.

    Normalno da neće igrati, tko je mislio da hoće. Ima on godina a i prioriteta u klubu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare