To je to što me zanima!

Ronaldo: Želim ponovno u brazilsku reprezentaciju

Vrata reprezentacije su otvorena, no da bih i zaigrao u njoj moram se vratiti na travnjake. A, to s nestrpljenjem očekujem, rekao je Brazilac
Vidi originalni članak

Brazilski napadač Ronaldo (32) već mjesecima puni naslovnice tabloida više nego stupce u sportskim rubrikama. Pričom o povratku na travnjake mogao bi napraviti zaokret i u tome.
Predebeo i odveć odmaknut od nogometnih zbivanja, najčešći su opisi njegovog stanja, nakon što je Brazilac već osam mjeseci zbog oporavka bolnog koljena. Da mu misli nisu okrenute samo tanjuru na stolu, već i lopti i travnjaku Ronaldo je potvrdio posjetom bivšim reprezentativnim suigračima i izjavom:
- Nedostaju mi, baš kao i atmosfera koja ovdje vlada. Želio bih se vratiti u reprezentaciju.
Svjestan je Ronaldo da će mjesto u nacionalnoj momčadi zaslužiti tek nakon što pronađe klub i ponovno oduševi svojim igrama. Do tada o tome može samo sanjati.
- Vrata reprezentacije su otvorena, no da bih i zaigrao u njoj moram se vratiti na travnjake. A, to s nestrpljenjem očekujem - nagovijestio je svoj povratak svjetski prvak iz 1994. i 2002. godine.
Ronaldo pokušava vratiti formu treninzima u Flamengu, a interes za njegove usluge osim kluba iz Rio de Janeira za sada su pokazali Manchester City i PSV.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare