To je to što me zanima!

Ronaldov menadžer: Ma kakav transfer, umirovit će se u Realu

Iako je Manchester United uporan da vrati Cristiana Ronalda na Old Trafford, agent portugalskog nogometaša otkrio je kako će Cristiano u Realu igrati do 40. godine
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo igrat će u Realu do kraja karijere. U 'kraljevskom klubu' će se umiroviti sa 40 godina, rekao je Portugalčev zastupnik Jorge Mendes.

Ako je vjerovati Mendesovim riječima Ronaldo (29) se nema namjeru vratiti na Old Trafford iako mjesecima već traje kampanja za povratak portugalskog genijalca u Manchester United. 

- Jako je sretan u Madridu i nemoguće ga je privući u neki drugi klub. U Realu ruši sve rekorde i smatraju ga najboljim sportašem u povijesti. Najprije će srušiti sve preostale rekorde s Realom, a onda će otići u mirovinu - otkrio je Mendes.

Na Old Traffordu Ronaldo je igrao od 2003. do 2009. nakon čega je prešao u Real.

- Manchester United će zauvijek ostati u njegovom srcu jer je proveo prekrasnih šest godina ondje. No sada razmišlja samo o Realu i ondje će ostati do kraja karijere. Ostali klubovi znaju da ga ne mogu dovesti pa se ne trude ni zvati - kaže Mendes.

Po njegovim riječima Ronaldo će igrati do 40. godine i bit će samo još bolji.

- Cristiano Ronaldo najbolji je igrač svih vremena. Nikada više nećete vidjeti takvog igrača. Iz dana u dan sve je bolji i tako će biti sve do 40. godine. Jednostavno ga se ne može usporediti s bilo kim drugim. Takvog kao on neće biti idućih 500 godina - pun je riječi hvale za svog štićenika čiji ugovor s Realom traje do 2018.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • majmaj 09.10.2014.

    kao prvo nece moci odrazavat takav tempo trenkanja i igranja do 40-te, a kao drugo cim malo padne u igri, a past ce za koju godinu kao i svi drugi ovaj ce ga utopit nekome ili ce sam otici...moze jos pruzit koju godinu odlicnu partiju dok se tijelo ne umori ili ga ozlijede ne stignu, a do tada sta skine od rekorda skine...

  • Dakox 09.10.2014.

    CR ce zavrisit kao i druge Realove legende, zalosno je kako Real postupa sa najveci legendama.

  • Marko222_1 09.10.2014.

    Ovi fanbojevi uefalone su postali toliko ocajni da im gol sada znaci koliko i asistencija,ali nazalost to nije tako...gol je gol,pridonosi momcadi na najveci moguci nacin,asistent je tek jedna ispomoc ka golu,manje vrijedna,zato se i stavlja u zagrade,golovi se broje,a tu CR sisa messija...vise mu nemoze parirat po golovima pa se sad vadite na asiste gdje bi CR mozda i bio bolji da nema panja u spicu..nemozete usporedivat asiste sa golovima jer naposljetku onaj bitni dio posla napravi strijelac..nemojte bit toliko ocajni i priznajte da je CR bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare