To je to što me zanima!

Ronaldov seks skandal: Trudnu djevojku prevario je sa mnom!

Rekao je da je jedan od glavnih razloga što je s njom dobar odnos koji ona ima s njegovim sinom. Rekao mi je i kako je jako zauzet čovjek i da nema vremena za ljubav, tvrdi navodna Ronaldova ljubavnica
Vidi originalni članak

Kad ste slavni, a Cristiano Ronaldo to nesumnjivo jest, onda se za vas često vežu razni skandali. Jedan takav izbio je ovaj tjedan u njegovu Portugalu, gdje je završio na naslovnicama jednog TV-vodiča koji tvrdi kako vara djevojku Georginu Rodriguez.

Ljubavnica je, kako tvrdi Portugalci, starleta Natacha Sofia koja mu se javila privatnom porukom na Instagramu te potom provela s nogometašem "intenzivnu noć" u kojoj je uživala u "vrućem seksu s najboljim na svijetu". Igrač Reala potom je, navodno, Natachi dao 300 eura kako bi se odvezla taksijem.

Opleo je isti magazin po Ronaldu i u drugom broju u kojem navodi dokaze prevare. Cristiano se počeo dopisivati s Natachom još 2015., piše TV guia, a našao se s njom tek 26. ožujka ove godine. Starleta je progovorila i o Ronaldovu odnosu s djevojkom Georginom.

- On ju je izdao! Nismo razgovarali o njoj baš toliko često, ali i sam je to priznao jednom prilikom. Rekao je da je jedan od glavnih razloga što je s njom dobar odnos koji ona ima s njegovim sinom. Rekao mi je i kako je jako zauzet čovjek i da nema vremena za ljubav - rekla je Natacha.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • lopovčina 29.10.2017.

    dakle šta ona želi reći ?? da je on loš a ona dobra ?? on je recimo prevario ženu i to je njegov grijeh a to je u svom životu napravilo 9 od 10 čitatelja ovog portala..ali njen grijeh je da je išla sa oženjenim muškarcem da se ralaka sa njim i sad je to sve objavila wtf..pa ko je tu gori čovek on ili ona ko ima više grijeha u ovoj priči

  • RobertC 28.10.2017.

    Mogo ju je samo sa tatom prevarit

  • Papatest 27.10.2017.

    Ovo su isplanirali menađeri kako bi prikrili njegovu homoseksualnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare