To je to što me zanima!

Ronaldov ultimatum Unitedu: 'Odlazim ako ne izborimo LP'

Portugalac navodno predvodi i "pobunu u svlačionici" protiv menadžera Olea Gunnara Solskjaera. Norveški stručnjak je već bio na tankom ledu na Old Traffordu i prije subotnjeg poraza od Manchester Cityja (0-2)
Vidi originalni članak

Portugalac Cristiano Ronaldo (36) mogao bi napustiti Manchester United ako se "Crveni vragovi" ne kvalificiraju u Ligu prvaka, pišu britanski mediji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ronaldo se u kolovozu ove godine vratio u United iz Juventusa potpisavši ugovor na dvije godine.

Prema pisanju Daily Expressa, portugalska zvijezda nije zadovoljna posljednjim rezultatima kluba i jasno je poručila kako ne želi igrati u Europskoj ligi.

Portugalac navodno predvodi i "pobunu u svlačionici" protiv menadžera Olea Gunnara Solskjaera. Norveški stručnjak je već bio na tankom ledu na Old Traffordu i prije subotnjeg poraza od Manchester Cityja (0-2).

Ronaldo je ove sezone u 12 utakmica postigao devet golova i jednu asistenciju.

Dodatan problem za Unitedovog menadžera predstavlja ozljeda francuskog veznjaka Paula Pogbe koji bi zbog problema s butnim mišićem mogao pauzirati između osam i 10 tjedana.

Pogba se ozlijedio na treningu francuske reprezentacije nakon čega se hitno vratio u Manchester.

Nakon 11 kola Premier lige, Manchester United je šesti na ljestvici sa 17 bodova, pet bodova zaostatka za pozicijom koja vodi u Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Ne željeno korisničko ime 10.11.2021.

    sinoc gledam na kanalu ID Investigation Discovery Hostage: Deadly Demands.covjek je oteo svoju bivsu zenu i u telefonskom je razgovoru s policijom,reporter ga je opisao:'Izgledao je kao da mu moras kao malom dijetetu pristupiti ,kao jedno dijete koje nikada nije odraslo.ja hocu,ja hocu,ja hocu..vjerojatno kao malo deckicu kojemu nitko nikada NE nije rekao.i taj deckic koji naikda nije odrastao.i tog deckica cujes plakati,vikati,zvati.on zeli da njegove zelje budu ispunjene,on zeli paznju.on zeli ga ga se slusa.'..odmah sam pomislio na Kristinku

  • bassland 10.11.2021.

    Isti problem kao i u Juventusu. On svoje odradi ako je sve oko njega posloženo kako njemu paše. I to je štimalo kad te Modrić, Casemiro i Kroos opslužuju. Čim je došao u Juve, znao sam da će to biti pad ekipe (a on će nastaviti rušiti neke svoje rekorde). I isto se nastavlja u Unitedu. I isto će završiti

  • johnny001122 10.11.2021.

    Kako se samo on zeznuo sto je otisao iz Reala. Iz Reala se ne odlazi, ides samo ako te potjeraju. Mislim da je i on to naucio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare