To je to što me zanima!

Ronaldovim autom uletio mu u dvorište, susjed ostao u šoku: 'Dugo sam kucao da mi otvore'

Bugatti Veyron od dva milijuna eura oštećen je nakon što je nemarni vozač probio ogradu susjedne kuće i oštetio vodomjer. Nogometaš je ubrzo saznao za sve
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana radnik Cristiana Ronalda (37) zabio se njegovim Bugattijem Veyron Grand Sport Vitesse, vrijednim više od dva milijuna eura (15 milijuna kuna), u ogradu kuće u Mallorci gdje nogometaš Manchester Uniteda i njegova obitelj uživaju na odmoru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nesreća je, na sreću, prošla bez ozlijeđenih, no nastala je poprilična materijalna šteta. Kako god, Ronaldo je rekao da će se pobrinuti za sve.

KAMO JE GLEDAO? Evo kako izgleda Ronaldova zvjerka nakon sudara u Mallorci

- Od siline udarca iščupan mi je vodomjer i od tada ne mogu živjeti u vlastitoj kući, vrata su 'izletjela', a srušena su i dva betonska stupa - rekao je za Ultimate Hora vlasnik kuće.

Na mjestu udarca obično ga čeka pas...

- Mislio sam da su ga ubili. Kad sam ušao, vidio sam kako drhti od straha daleko od ulaza - rekao je vlasnik kuće, koji je otkrio da je posjetio luksuznu vilu u kojoj odmara Cristiano Ronaldo kako bi zatražio objašnjenje i rješenje problema.

- Morao sam dugo čekati da se otvore vrata, ali sam naišao na vrlo ljubaznog muškarca i ženu. U Ronaldovo ime obećali su platiti svu štetu koju je prouzročio Bugatti. Rekli su mi da sve popravim i da zadržim račune.

Policija u Palma de Mallorci utvrdila je da je u nesreći sudjelovao samo jedan automobil, a vozač je u potpunosti preuzeo odgovornost za ono što se dogodilo. Srećom, bez ikakvih posljedica...

GEORGINA OBJAVILA FOTKE Ronaldo je preponosan, sin slavio rođendan i počastio tatu

Idi na 24sata

Komentari 3

  • petarpan242 24.06.2022.

    ronaldo spizdio auto ali ima svoje ljude za sve.

  • rijetko kulturan 2.0 23.06.2022.

    Oštetilo vodomjer, ogradu, ali su i propali usjevi na njivi iza kuće i krmača je pobacila, a i krov kuće bi trebalo zamjeniti.

  • Tomislav Tomasic 23.06.2022.

    Ajde, napravit čemo nekakvu humanitarnu akciju da prikupimo novac za popravak....

Komentiraj...
Vidi sve komentare