To je to što me zanima!

Ronda Rousey nakon nokauta vikala Brazilki: Nemoj plakati!

Što sam vikala Bethe nakon nokauta? Rekla sam joj isto što je i ona meni rekla na vaganju. Derala mi se u lice da ne plačem, otkrila je Ronda Rousey nakon pobjede
Vidi originalni članak

Ronda Rousey obranila je UFC naslov u bantam kategoriji. Amerikanka je pobijedila brazilsku izazivačicu Bethe Coreeiju za samo 34 sekunde.

Iako je Brazilka koju zovu Pit Bull najavljivala pobjedu i provocirala Rondu, sve je završilo u vremenskom periodu koji je kraći od izlaska borkinja u kavez.

Prštalo je sve od prijetnji brazilske borkinje uoči ove borbe, no neporažena prvakinja nije se dala isprovocirati. Nakon što je nokautirala Bethe, prišla joj je i dok je ova ležala u polusvjesnom stanju nakon nokauta, zaderala se:

- Nemoj plakati.

Amerikanka je tako vratila Brazilki za ono s vaganja.

- Rekla sam joj što i ona meni. Derala mi se u lice da ne plačem - otkrila je Ronda.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 1976ers 07.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Danmax 05.08.2015.

    A sto su gnjusne...ovo su neki hibridi, niti je musko, niti je zensko

  • Robi K. (IIIa) 03.08.2015.

    Rastavila je na proste faktore. Posli su se našle u hotelu pa su se uvatile u klinc druge vrste. Malo su se pomilkile ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare