To je to što me zanima!

Rooney je čestitao Sv. Patrika stanovnicima Obale Bjelokosti

Umjesto O 'Shei i Evansu, Rooney je čestitao - Drogbi. Unitedov napadač pomiješao je zastave Irske i Obale Bjelokosti. Ispravio je grešku, ali prekasno...
Vidi originalni članak

Slavim sa svojim irskim pajdašima. Sretan dan Svetog Patrika, napisao je u četvrtak Wayne Rooney na društvenim mrežama na fotografiji na kojoj je sa bivšim suigračima iz Manchester Uniteda, Johnom O'Sheom i Jonnyjem Evansom.

Ispod fotografije bio je i simbol djeteline s četiri lista i zastava za koju je Rooney bio uvjeren da je irska. No nije bila. Bila je to zastava Obale Bjelokosti.

Kad je napadač Manchester Uniteda shvatio što je napravio, brže bolje je promijenio zastavu i stavio irsku, ali bilo je prekasno. Desetine komentara već su bile na njegovu profilu i njegova pogreška ubrzo je obišla svijet.

Istini za volju, zastave Irske i Obale Bjelokosti imaju iste boje, ali u drugačijem rasporedu pa je to zbunilo sirotog Rooneya. 

Dan Svetog Patrika Irci su proslavili 17. ožujka, a tijekom festivala na kojima teku potoci piva Dublin posjeti više od milijun ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mali tomicalomica 19.03.2016.

    I St Patrick je bio dobar nogometaš , porijeklom Irac

  • eon 19.03.2016.

    Svi nogometaši su glupi.

  • strmi007 18.03.2016.

    Kao da ste mene citirali sa događa se

Komentiraj...
Vidi sve komentare