To je to što me zanima!

Rooney: I dalje mrzim taj Liverpool, to se ne mijenja

Odrastao sam kao navijač i igrač Evertona i oduvijek mrzim Liverpool. Da, mrzim ga i to se nikad neće promijeniti, rekao je 'nabrijani' Rooney
Vidi originalni članak

Znaju oni dobro da im neće biti lako na Old Traffordu. Ako misle da su još u igri za naslov prvaka, nakon ove utakmice bit će sigurno izbačeni iz utrke za titulu, rekao je napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney uoči današnje utakmice protiv Liverpoola.
Rooney je ove sezone zabio 32 gola i trenutačno je, uz Messija, igrač u najboljoj formi na svijetu. Kao klinac je igrao za Everton i mnogo je puta otvoreno priznao da ne podnosi ''redse’’.
- Baš se veselim toj utakmici. Odrastao sam kao navijač i igrač Evertona i oduvijek mrzim Liverpool. Da, mrzim ga i to se nikad neće promijeniti - rekao je ''nabrijani’’ Rooney, koji je u karijeri samo jedanput zabio Liverpoolu. Prije pet godina u pobjedi 1-0 na Anfieldu.
- Wayne je fantastičan igrač, ali ja našeg Fernanda Torresa ne bih mijenjao ni za koga, pa ni za Rooneya. Da se nije ozlijedio, Fernando bi bio jednako efikasan kao Wayne - rekao je Liverpoolov menadžer Benitez i dodao:
- Mi imamo momčad koja se može nositi s baš svakim protivnikom, pa tako i s Unitedom. Tu su Torres, Gerrard... To su igrači koji sami mogu pobijediti bilo koga.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sodom 21.03.2010.

    nisu ni navijaci Liverpoola ludi za manchesterom a pogotovo za shrekom. Kao klinac 100% je mrzio i manchester jer zna se kakva je \"ljubav\" izmedju ta dva grada koja se javila 70 -ih godina i izgradnjom kanala u manchesteru. Isto je pricao i prosli put, pa su pali na shitfordu ko kruske.

  • -zZzbuNJeEeNi_ToNy- 21.03.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • -zZzbuNJeEeNi_ToNy- 21.03.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare