To je to što me zanima!

Rooney naslijedio S. Gerrarda i kao kapetan predvodi Engleze

Malo je reći da sam uzbuđen. U karijeri sam imao nekoliko velikih kapetana i nadam se da sam nešto naučio od njih. Savjetovat ću se s Gerrardom, to je sigurno
Vidi originalni članak

Nakon što je imenovan kapetanom Manchester Uniteda, Wayne Rooney postavljen je i za kapetana engleske reprezentacije. Od reprezentativnog dresa oprostio se Steven Gerrard te je izbornik Engleske, Roy Hodgson odlučio traku postaviti na ruku napadača 'crvenih vragova'. 

Iako su engleski mediji nagađali kako bi kapetani mogli biti Joe Hart ili Gary Cahill, najvjerojatnije je presudila činjenica kako Rooney ima 95 nastupa za Englesku, što je više no što spomenuta dvojica imaju zajedno. 

- Još otkad sam bio jako malo dijete volio sam gledati utakmice reprezentacije i želio igrati za Englesku. Malo je reći da sam uzbuđen. U karijeri sam imao nekoliko velikih kapetana i nadam se da sam uspio nešto naučiti od njih. Savjetovat ću se s Gerrardom, to je sigurno - rekao je Rooney koji je dosad zabio 40 golova za Englesku. 

Rooney će prvi put navući traku u utakmici protiv Švicarske u gostima, u sklopu kvalifikacija za EP 2016. u Francuskoj

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Belina_1 29.08.2014.

    irac kapetan engleske,može,zašto ne!?

  • VinkoKnez 28.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Colonel is back 28.08.2014.

    totalno nebitna reprezentacija na svjetskoj mapi,u rangu rusije,ni bolje ni losije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare