To je to što me zanima!

Rooney oduševljen: Barca je fantastična, dugo će ih pamtiti

Napadač i najbolji igrač Manchester Uniteda Wayne Rooney rekao je kako ova momčad Barcelone ima potencijal da postane najbolja momčad svih vremena
Vidi originalni članak

Ljudi će još dugo pamtiti ovu momčad Barcelone. Fantastična su momčad, a nogomet koji igraju je briljantan. Jednostavno ih je užitak gledati, a s takvim nogometom oni još i pobjeđuju, pun je riječi hvale Wayne Rooney za Messija, Xavija, Inieste i društvo.

Najbolji igrač Manchester Uniteda uvjeren je kako Barcelona ima potencijal da joj se u skoroj budućnosti prikrpa epitet najveće momčadi svih vremena te njihove igre i rezultate usporedio sa sjajnim generacijama Manchester Uniteda i Real Madrida.

- Možete mirne duše reći da momčad koja pobijedi Barcelonu ima jako velike šanse osvojiti Ligu prvaka - dodao je Rooney čiji United u osmini finala Lige prvaka igra protiv Marseillea, a Barca će na noge Arsenalu.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 21.01.2011.

    Ste Gerrard Gerrard He’ll pass the ball from 40 yards He’s big and he’s ******* hard Ste Gerrard Gerrard Ste Gerrard Gerrard He’ll pass the ball from 40 yards He’s big and he’s ******* hard Ste Gerrard Gerrard evo vam malo literature da ucite,zvjezdice su da me ne bi izbrisali....skloni su tome hehe

  • zuki 13 21.01.2011.

    13. :)))))))))))))))))))) Joj što voli tako "pametne" kao ti,jao samo da znašššššššš...Puuuu...

  • Smartass81 21.01.2011.

    ma taj nije zabio od 2007.! ja sam navijač Barce, ali ne bih htio da Rooney dođe

Komentiraj...
Vidi sve komentare