To je to što me zanima!

Rooney probio 'redse' i rekord, Stoke City zaustavio 'topnike'

Nakon što je u prvoj utakmici protiv Liverpoola zabio tri gola iz tri udarca, United je nastavio stopostni učinak i u drugoj. Arsenal je remizirao kod Stoke Cityja 0-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Uniteda svladali su Liverpool u najvećem derbiju engleskog nogometa 1-0 na Anfieldu, čime su preskočili West Ham na petom mjestu premijerligaške ljestvice.

"Crveni vragovi" bili su podređena momčad veći dio utakmice, a prvi i jedini udarac u okvir gola uputili su u 78. minuti, kad su i zabili gol. Ubacio je Mata, Fellainijev udarac glavom zaustavila je prečka, a odbijenu loptu u mrežu poslao je Wayne Rooney.

Engleskom reprezentativnom napadaču bio je to šesti prvenstveni gol ove sezone i 176. za Manchester United, čime je preskočio Thierryja Henryja u dresu Arsenala i postao najbolji strijelac za jedan premijerligaški klub u povijesti.

Nevjerojatna preciznost Unitedovih igrača protiv "redsa" nastavlja se ove sezone; osim što su na Anfieldu zabili iz jedinog udarca u okvir na utakmici, poentirali su triput iz tri udarca i u prvoj njihovoj utakmici u rujnu prošle godine, kad su također slavili 3-1.

Liverpool je ovim porazom produžio seriju slabih rezultata na treću utakmicu i ostao na devetom mjestu ljestvice. Arsenal je, pak, propustio pobjeći Leicesteru na prvom mjestu ljestvice. Odigrao je 0-0 kod Stoke Cityja i ostao poravnat s "lisicama" na vrhu.

Premiership, 22. kolo:

  • Liverpool - Manchester United 0-1
  • Stoke City - Arsenal 0-0
Idi na 24sata

Komentari 68

  • Madridista007 18.01.2016.

    Ovaj u unized je jadan,da ne moze biti jadni ji

  • strmi007 18.01.2016.

    ne ide nešto Liverpool

  • pacijentmarko 17.01.2016.

    liverpool nije ni sjena od onog prije desetak godina,spisak igraca za takav klub im je ocajan

Komentiraj...
Vidi sve komentare