To je to što me zanima!

Rooney spašava Hrvatsku: Sada malo zaigraj za nas...

Na utakmici u Ukrajini istrčat će momčad vrijedna astronomskih 292 milijuna eura. Očekuje se da u tih 11 bude i daleko najbolji engleski napadač
Vidi originalni članak

Vjerujemo u englesko poštenje, već kao papige ponavljaju svi u hrvatskoj reprezentaciji i pljeskom pozdravljaju izjave Fabija Capella da će u Ukrajini istrčati s najboljim sastavom. A to bi trebalo značiti da će u momčadi biti i Wayne Rooney. Koji svaku utakmicu igra bez kočnice i bit će u Dnjipropetrovsku glavni “hrvatski” igrač.
A prije nekoliko godina engleski su mediji pisali da Wayne Rooney u ormaru čuva dres Slavena Bilića, koji mu je sadašnji hrvatski izbornik dao dok je igrao u Evertonu, a Wayne bio kadet toga liverpoolskoga kluba.
- Imam u kući mnogo dresova, doista ne znam je li među njima i Bilićev. U svakom slučaju, volio sam ga gledati, cijenio sam ga kao igrača Evertona - kazao je tad Rooney.
A Slaven Bilić sjetio se Waynea u potpunoj euforiji, nakon pobjede protiv Njemačke na Euru. Nahvalio je sve, ali i njega.
- Ne zaboravite: da je Wayne Rooney u Maksimiru zabio zicer kod 0-0, pitanje je bismo li mi dvaput pobijedili Engleze i došli na Europsko prvenstvo - odgovorio je Bilić tad na pitanje engleskog novinara. Kao da je znao da će baš o Rooneyu ovisiti njegova misija.
Međutim, još jedna prepreka stoji pred Rooneyevim nastupom u Ukrajini. Naime, supruga Coleen trebala bi roditi 24. listopada. A Wayne je već odlučio da će biti uz suprugu na porođaju, čim se dan ranije vrati iz Moskve s utakmice Lige prvaka.
- Ipak, ako nešto krene drukčije, ako porođaj počne ranije, možda ostanem kući - kazao je Ronney. Zato se Bilić mora nadati da će doista sve biti prema planu, da se Wayneov sinčić neće toliko požuriti i natjerati oca da ostane kući već prije utakmice s Ukrajinom. To za Bilića ne bi bilo dobro...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Skaljarin 1950 06.10.2009.

    TWade,slazem se sa tobom ali ako dobije naredbu morat ce je ispostovat..

  • TWade 06.10.2009.

    LJudi,Capello je profesionalac,i on nema nista s tim sto su hrvati njih dobili prije dvije godine...Ako engleska reprezentacija sad ispadne iz pobjednickog niza,to jako moze ostetit moral,tako da nemojte bit sigurni da ce englezi pustit ukrajini.

  • 11 BILI 06.10.2009.

    to sto englezi igraju u najjacem sastavu nije garancija da ce dobiti utakmicu. sanse ne zabijes a u obrani pustis i niko im nece moci prigovorit da su pustili ukraini. malo dite zna da ukraina nema sa englezima sanse,mi smo im tamo tribali ukrcati par komada ali srica nas nije tila. poslije utakmice kazace englezi....HRVATI HVALA ZA 2007!

Komentiraj...
Vidi sve komentare