To je to što me zanima!

Rooney: Suareza su trebali izbaciti zbog udaranja Parkera

Napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney putem Twittera je poručio kako je napadač Liverpoola umjesto žutog trebao dobiti crveni u dvoboju s Tottenhamom
Vidi originalni članak

U drugom poluvremenu susreta između Liverpoola i Tottenhama Suarez je zaigrao drugi put nakon odrađenih osam utakmica suspenzije, a u drugom poluvremenu je zbog udaranja veznjaka Spursa Scotta Parkera dobio žuti karton. Rooney smatra da je sudac Michael Oliver trebao primijeniti strožu sankciju u tom slučaju.

- Ako je sudac dobro vidio što se dogodilo, morao je pokazati crveni karton Suarezu. Svima koji mene prozivaju zbog agresivne igre poručujem da nisam dobio samo jedan žuti karton u sezoni poput nekih – napisao je Rooney na Twitteru, a komentiravši za Sky Sport s tom procjenom složio se i njegov bivši suigrač Garry Neville.

Menadžera Liverpoola Kennyja Dalglisha novinari su zamolili da prokomentira komentare Rooneya i Nevillea, a škotskog trenera je pitanje malo isprovociralo.

- Zašto im vi niste odgovorili kad ste već svi na Twitteru? Nemam pojma što je tko napisao pa ne mogu komentirati nešto što nisam vidio. Pozvat ću se na 5. amandman, a s njima ću razgovarati kad ih vidim – odvratio je Dalglish.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • MatijaG 07.02.2012.

    ma Suarez je kretenčina koja nema ni malo kulture a da štogod vrijedi ne bi bio u Liverpool-u i ne bi Liverpool tako loše stajao na tablici da je on tako dobar.....Samo je prgav i šugav

  • FRANEO 07.02.2012.

    united će liverpoola dobiti bez problema... u goste im dolazi prosječna engleska momčad koja je u rangu stokea i evertona... ali žalosno je što je newcastle bolji od liverpoola na tablici, a još su im uvalili onog panja carolla za masnu lovu...

  • Skanjac 07.02.2012.

    a ne bi taj rooney prokomentirao dva penala koja je zabio a da uopće nisu bila? možda da za svoje suigrače kaže da su trebali dobiti karton umjesto penala?

Komentiraj...
Vidi sve komentare