To je to što me zanima!

Rooney želi dva vrhunska igrača, Alex motri Anelku

Wayne Rooney od uprave kluba zahtjeva da jedno od pojačanja bude u napadu. Sir Ferguson idealnu zamjenu za Berbatova vidi u N. Anelki
Vidi originalni članak

Najbolji nogometaš Manchester Uniteda Wayne Rooney (24) javno je zatražio od klupske uprave dovođenje dvaju zvučnih pojačanja sljedeće sezone. U razgovoru za The People, najbolji strijelac Manchester Uniteda i uz Didiera Drogbu najbolji strijelac Premiershipa s 26 postignutih golova, objasnio je kako bi jedno od pojačanja trebalo biti na poziciji napadača.
- Mislim da bi nam trebala dva velika imena kako bi imali dobru priliku za vraćanje naslova u naše vlasništvo, naravno ako danas Chelsea pobijedi Wigan i osvoji ga. Ako pogledate momčad koja je 1999. osvojila “treble”, vidjet ćete da je imala četvoricu podjednako opasnih napadača. Sada sam tu ja, Berbatov i Michael Owen. Imamo i Federica Mahcedu također, ali mislim da bi dolaskom još jednog napadača dobili na balansu – objasnio je Rooney i istaknuo svoju želju da ostane na Old Traffordu i nakon isteka aktualnog mu ugovora kojim je vezan još dvije godine.
- Imam ugovor na još dvije godine i siguran sam da ću nakon Svjetskog prvenstva sjesti s ljudima iz kluba i razgovarati o produljenju.




FERGUSON IZ PRIKRAJKA ČEKA ANELKU

Sudbina francuskog napadača Nicolasa Anelke u dresu Chelseaja još je neizvjesna. Po ugovoru mu je ostala godina dana, a trenutno pregovara s čelnicima kluba oko svoje budućnosti. Izjalove li se pregovori Sir Alex Ferguson će Anelku sigurno dovesti na Old Trafford koji bi za 8 milijuna funti pravio društvu Wayneu Rooneyju u napadu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • chelsea_fan 09.05.2010.

    allaaa tony koliko ti imaš godina ...

  • DariojeNapusen 09.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • -zZzbuNJeEeNi_ToNy- 09.05.2010.

    eh,da oce wigan registrirat 11 debela covjeka iz mcdonaldsa,i postavit ih sve na gol crtu tako da lopta nemoze proci u gol..pa bi wigan uzeo bod i man utd bi bio prvak:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare