To je to što me zanima!

Rooneyev otac i ujak "pali" su u akciji policije zbog kladionica

Daily Mirror piše da je policija uhitila oca i ujaka poznatog engleskog nogometaša Waynea Rooneya. Dvojac je "pao" u akciji pod sumnjom u kladioničarsku aferu...
Vidi originalni članak

Wayne Rooney stariji (48) uhićen je u svom domu u Liverpoolu pod sumnjom kladioničarsku aferu, piše Dail Mirror i stavlja oznaku "ekskluzivno".

Osim oca poznatog engleskog reprezentativca i nogometaša Manchester Uniteda, policija je privela i ujaka Richieja (54). Ukupno je u policijskoj postaji završilo devetero ljudi.

Njih se sumnjiči da su sudjelovali u kladioničarskog aferi. U pitanje je nekoliko utakmica između kojih je i ona škotskog nogometnog prvenstva između Motherwella i Heartsa u prosincu prošle godine.

U tom je susretu isključen veznjak Motherwella Steve Jennings (26). On je u 83. minuti utakmice dobio izravni crveni karton jer je stavio svoju ruku na sučevu nakon što ovaj nije pokazao na penal. I igrač je također uhićen.

Kladionice su prije utakmice primile pozamašnu svotu na kvotu da će Jennings dobiti crveni karton, a šanse su bile 10/1.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 06.10.2011.

    proradio kriminalni gen....da nije nogometaš odavno bi bio u zatvoru....

  • CROkiseljak 06.10.2011.

    Taj covijek ili je glup ili mu je jako jako dosadno u zivotu :D :D

  • 06.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare