To je to što me zanima!

Roque Santa Cruz bi volio igrati s Robinhom u Cityju

Paragvajski napadač je prvo ime Blackburna već godinu i pol dana, no sada je navijače i upravu razočarao izjavom da želi u Manchester City
Vidi originalni članak

Otkako je stigao iz Bayerna u transferu teško 4,5 milijuna eura, Roque Santa Cruz je apsolutno prva zvijezda Blackburna. Zabija kao na traci i ovoga ljeta je bio u kombinacijama za transfer u oba kluba iz Manchestera. No umjesto da prijeđe u City ili United, potpisao je novi četverogodišnji ugovor s Roversima. Samo koji mjesec kasnije, javno je progovorio o svojim željama...
- Manchester City je klub koji ima sjajno financijsko zaleđe, a to mu omogućuje da se upusti u borbu za trofeje. U Blackburnu sam sretan, ali pomisao da bi mogao igrati u klubu koji se bori za vrh vrlo je privlačna - rekao je Paragvajac, miljenik navijača Roversa. Barem je dosad to bio, pitanje je hoće li i ostati.
- Nastavit ću igrati za Blackburn jednakim žarom kao i do sada, no ukoliko me menadžer Cityja poželi dovesti, neka zna da bi mi bila čast zaigrati u istoj momčadi s Robinhom - dodao je Santa Cruz, čime je otkrio kako igrači drugih klubova gledaju na klub koji je odnedavno u rukama bogatih arapskih vlasnika. Osim što ga privlači financijska moć Cityja, a samim time i visoke ambicije momčadi, mamac je i najskuplji igrač ljetnog prijelaznog roka.
- Robinho je nevjerojatan igrač i doista bih volio igrati s jednim tako kvalitetnim nogometašem - kaže Santa Cruz.
Jedina 'nevolja' je činjenica da Roque ipak ima čvrst ugovor s Blackburnom i stvar je dobre volje čelnika kluba hoće li ga pustiti. A teško je očekivati da će se oni odreći najboljeg igrača.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare